RUS BRUTALNO UBIO SINA (13): Dijagnostifikovali mu rak, a dao jezivo opravdanje za zločin! (VIDEO)
Foto: vk.com

tuga

RUS BRUTALNO UBIO SINA (13): Dijagnostifikovali mu rak, a dao jezivo opravdanje za zločin! (VIDEO)

Planeta -

Otac sa terminalnim tumorom mozga izbodio je svog 13-godišnjeg sina jer se plašio da njegova žena neće moći da ga odgaja sama, izveštava Dejli mejl.

Oleg Dračev (40) uhapšen je u Moskvi pod sumnjom da je počinio zločin. Pokušao je da ga izbode i suprugu, ali ona je uspela da se zatvori u kupatilo i pozove policiju. Dračev, inženjer dizajna, služio je u vojsci i provodio slobodno vreme sa sinom, tvrde u porodici.

Prema Moskovskom Komsomolecu, policiji je rekao da se plaši da niko neće moći da ga zameni. Nije verovao da će njegova supruga moći da vrati hipoteku i odgaja dete.

Njegova supruga koja je bila na poslu došla je kući jer niko nije odgovarao na njene telefonske pozive. U krevetu je pronašla izbodenog sina, a suprug je nakon toga napao. Ipak, uspela je da se odbrani i zaključa u kupatilu dok nije stigla policija.

"Ne možete da zamislite koliko je voleo svog sina. Nikad ga nije kaznio. Međutim, nakon dijagnoze poludeo je", rekla je majka ubice. Istraga je u toku i ubica se nalazi u psihijatrijskoj bolnici u Moskvi.

Kurir.rs/Index.hr Foto: Vk.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track