PRETVARALA SE DA JE FOTOGRAF DA BI UKRALA BEBU: Isplivale poruke u kojima sa bivšim dečkom prica o otmici (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook/Pierce County Sheriff's Department

NOVI DETALJI

PRETVARALA SE DA JE FOTOGRAF DA BI UKRALA BEBU: Isplivale poruke u kojima sa bivšim dečkom prica o otmici (VIDEO)

Planeta -

Žena koja se predstavljala kao profesionalni fotograf za snimanje dece navodno je majci ponudila kolače s drogom kako bi mogla da joj ukrade bebu.

Džulijet Parker (38), koja se svojevremeno kandidovala za gradonačelnicu Kolorado Springsa, i njena 16-godišnja ćerka optužene su za pokušaj otmice deteta starog tri nedelje koje su nameravale da odgajaju kao da je njihovo.

Parker je prvo bila omogućena obrane sa slobode i određena joj je kaucija od 50.000 dolara. No, juče je odlučeno da se kaucija poveća na 150.000 dolara te je Parker opet završila u pritvoru, piše The Sun.

Majka završila u bolnici

Sve je počelo kada je Elisija Miler htela profesionalno da snimi svoju tek rođenu ćerku i stupila u kontakt preko Fejsbuka s Parkerovom koja se predstavljala kao fotograf za bebe.

No Milerova je kasnije optužila Parkerovu i njenu ćerku da su joj prilikom jedne posete ponudile kolač premazan sredstvima za umirenje kako bi mogle da joj otmu dete. Rekla je kako je sada sva prestravljena i da spava s nožem ispod jastuka.

Policija je prošlog petka uhapsila Parkerovu i njenu 16-godišnju ćerku. Tokom suđenja se saznalo da je 5. februara Milerova nazvala 911 jer je bila jako pospana, ukočena i nestabilna na nogama. Takođe je povraćala.

Nakon što je otpuštena iz bolnice, nazvala je policiju i rekla kako ju je drogirala žena koja se predstavljala kao fotografkinja.

Poruke o otmici deteta

Detektivi su na sudu ispričali kako su pronašli tekstualne poruke između Parkerove i njenog bivšeg dečka iz prošle godine kada je Parker "pisala o tome kako trebaju uzeti dete od nekog beskućnika i da ga zajedno odgajaju u lepoj kući".

Bivši dečko se u porukama šalio na račun te ideje, a Parkerova mu je napisala da će se udati odmah za njega ako joj nađe bebu devojčicu u narednih pet nedelja.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Printscreen Facebook/Pierce County Sheriff's Department

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja