Najnovije vesti

MEGAN ZARATILA SA KRALJICOM, NE ODUSTAJE OD TITULE SASEKS: Pa nećemo prodavati majice i olovke! (VIDEO)
Foto: Profimedia, EPA/Justin Lane

obratno

MEGAN ZARATILA SA KRALJICOM, NE ODUSTAJE OD TITULE SASEKS: Pa nećemo prodavati majice i olovke! (VIDEO)

Planeta

Megan Markl je rekla svojim prijateljima da ne postoji ništa što bi "zakonski sprečilo" nju i princa Harija da koriste kraljevsku titulu Saseks, uprkos tome što im je kraljica to zabranila.

Ranije ove nedelje smatra se da je kraljica blokirala Megan Markl i supruga princa Harija da koriste titulu. Ali, sada se tvrdi da je vojvotkinja od Saseksa rekla prijateljima da ne postoji ništa što bi „zakonski sprečilo“ nju i supruga Harija da koriste brend, što bi potencijalno pokrenulo veliku svađu s kraljicom, prenosi Mejl Onlajn.

Smatra se da je i Megan rekla svom unutrašnjem krugu da upotreba imena „uopšte ne bi trebalo da bude problem i da nije kao da žele da se bave prodajom majica i olovaka“, rekao je insajder.

Prijateljica je dodala: "Megan je rekla da je završila sa dramom i da nema mesta u svom životu za gluposti, a isto važi i za Harija."

Vojvotkinja od Saseksa takođe je rekla da ona i njen suprug, vojvoda od Saseksa, rade na "globalnim projektima", a korišćenje kraljevskog imena Saseks nema nikakve veze sa profitom.

"Megan je rekla da globalni projekti na kojima rade govore sami za sebe i da su to ime izabrali da štite kraljevsko ime, a ne da od toga profitiraju" kaže jedan prijatelj.

Po njoj ime brenda je sekundarno u odnosu na fondaciju koju prave ona i njen suprug.

Prijatelj je dodao da Megan ne veruje da je uspeh Saseksa povezan sa imenom brenda.

Insajder je nastavio: „Megan je svom unutrašnjem krugu rekla da je njihov uspeh neizbežan sa ili bez njihovog trenutnog imena brenda.

"Rekla je da bez obzira na ime, Hari i Arčie imaju kraljevsku krv i niko to ne može da im oduzme", kaže ona.

Kurir.rs/Express.co.uk Foto:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja