Bebu ostavila u kolima na 60 stepeni i otišla u šoping!
Foto: Print Skrin

Monstrum

Bebu ostavila u kolima na 60 stepeni i otišla u šoping!

Planeta -
Majka tvrdi da je u prodavnici bila samo samo minut, a snimak sa nadzorne kamere pokazao je da je bebu ostavila u vrelom automobili 10 minuta

SAN DIJEGO - Majka (25) iz San Dijega ostavila je u kolima svoju četvoromesečnu bebu i krenula u šoping. Na svu sreću, policija i vatrogasci su odmah reagovala.

Incident se desio u u utorak u 15.10. Radnik koji radi na održavanju primetio je bebu zaključanu u automobilu, a stakla na prozorima nisu bila nimalo spuštena pa je pozvao policiju.

"Razbili smo bočni prozor kako bi došli do devojčice koja je bila prekrivena znojem i nije uopšte reagovala", kazao je narednik Džulijan Vilgomez.

Majka tvrdi da je u prodavnici bila samo samo minut, a snimak sa nadzorne kamere pokazao je da je bebu ostavila u vrelom automobili 10 minuta.

Da bi joj dokazali koliko je beba bila u opasnosti vatrogasci su zaključali automobil na 10 minuta i izmerili temperaturu od 60 stepeni Celzijusa. Tog dana je u San Dijegu bilo 23 stepena, a temperatura se u zaključanom automobilu za nekoliko minuta udvostruči.

Majka je uhpšena zbog dovođenja deteta u opasnost, a malena je prvo prevezena u dečju bolnicu, a potom je brigu o njoj preuzela socijalna služba.

Prošle godine je u Americi čak 33 dece umrlo jer su ih roditelji po vrućini ostavili u automobilu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja