OVDE JE TRČKARAO MALI TRAMP: Kuća iz detinjstva predsednika SAD se ponovo prodaje! (VIDEO)
Foto: Screenshot

ko ima

OVDE JE TRČKARAO MALI TRAMP: Kuća iz detinjstva predsednika SAD se ponovo prodaje! (VIDEO)

Planeta -

Kuća iz detinjstva predsednika Donalda Trumpa u Kvinsu u Njujorku ponovo je na aukciji s neotkrivenom cenom. Licitiranje je pokrenuto danas i biće otvoreno do 14. novembra.

Džemejka Estejts je ranije ove godine procenjen na 2,9 miliona dolara, što je mnogo više od prosečne prodajne cene kuće za jednu porodicu od 1,1856 dolara za ovo područje, navodi Zilov.

„Vrednost nije u cigli i malteru, već u saradnji sa predsednikom Sjedinjenih Država“, rekao je Miša Hagani, direktor Paramount Realti USA. Da je to samo kuća, ona bi se kotirala normalno i vredila oko milion dolara, dodao je.

Skromna kuća od 2500 metara kvadratnih poslednji put je prodao u 2017. za 2,14 miliona dolara na aukciji kupcu koji ju je kupio u investicione svrhe, rekao je Hagani, dan prje inauguracije Trampa.

Pre toga, prodata je za 1,39 miliona dolara samo dve nedelje pre investitora koji je to kupio zbog zarade. Takođe je bilo na tržištu zakupa od 4.000 dolara mesečno i na sajtu za kratkoročni najam Airbnb za 725 dolara po noći 2017. Identitet trenutnog vlasnika nije bio objavljen.

Kurir.rs Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track