Najnovije vesti

STRAVIČAN SNIMAK IZ KALIFORNIJE: Nag muškarac jurio devojčice dok su išle u školu, jednu je oborio na pod (VIDEO)
Foto: Printscreen abc30.com

jezivo

STRAVIČAN SNIMAK IZ KALIFORNIJE: Nag muškarac jurio devojčice dok su išle u školu, jednu je oborio na pod (VIDEO)

Planeta
12:34h

Snimci sa nadzorne kamere komšija prikazuju muškarca koji nag trči po ulici jureći dve devojčice i jednu uspeva da uhvati.

Policija je kasnije identifikovala muškarca, ime mu je Džošua Mankini, ima 27 godina. U petak ujutro je jurio dve devojčice dok su hodale prema školi u kalifornijskom mestu Frezno.

Jedna od devojčica prolazi iza parkiranog kombija, a muškarac ju je sustigao, a nekoliko trenutaka kasnije može se čuti kako ona vrišti jer je vuče na zemlju.

Tada preko snimka vidimo da devojčica ustaje i beži iz kadra. Jedan automobil upravo prolazi, zaustavlja se i neko iz njega uzima devojčice, no muškarac ih i dalje sledi.

Snimak prikazuje i kako nag trči preko obližnjeg parka pre incidenta. Mankinija je policija privela, a njima je priznao kako je pobegao iz svoje kuće kroz prozor kupatila. Tada je nasrnuo na devojčice.

Komšije u ulici su u strahu za svoje devojčice, a obližnja škola poslala je roditeljima obaveštenje da im deca prema školi uvek hodaju u grupama i s ljudima od poverenja.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto: Printscreen abc30.com

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja