Bosanka dobila 236 miliona dolara, a njen bivši manekenku

Najsrećniji razvod

Bosanka dobila 236 miliona dolara, a njen bivši manekenku

Planeta -
Bankar Rodžer Dženkins, bivši suprug, dao Saneli Dijani Dženkis, nekada Ćatić, polovinu bogatstva, a on smuvao El Mekfirson

LOS ANĐELES - Srećno rastavljeni.Najpoznatija Bosanka na svetu, Sanela Dijana Dženkins (37), nekada Ćatić, srećno se razvela od svog supruga, bankara Rodžera Dženkinsa (56), od koga je tri godine živela odvojeno. Srećan razvod znači da je ona vansudski dobila polovinu njegovog bogatstva, odnosno oko 236 miliona dolara, kao i polovinu imovine, a da je on, pošto je isplatio bivšu ženu, ušao u vezu sa supermodelom El Mekfirson (48).Čovek koji je spasao čuvenu Barklis banku od propasti i žena koja sada ima kompaniju što pravi napitak „neuro“, proglašen najboljim energetskim pićem u SAD 2010, rastavili su se 2009, posle deset godina braka, u kojem su dobili dvoje dece. Nedavno su se i zvanično razveli, a svoj razlaz komentarišu kao nekonvencionalan.- Volim Dijanu i divim joj se kao majci, poslovnoj ženi i supruzi. Nastavili smo sa svojim životima i veoma smo srećni zbog našeg dogovora - ispričao je Dženkins svojim prijateljima.Dijanini najbliži potvrdili su da je i ona srećna:- Oboje kažu da su imali najsrećniji razvod i to je zaista tako. Dijana je oduševljena time što je Rodžer našao sreću s El. Svi smo mislili da će biti skrhana bolom kad to čuje, međutim, ona je sada presrećna. Dopada joj se El i ona želi da Rodžer bude srećan - naveo je Dijanin prijatelj.Rodžer, nakon što su napustili London 2009, živi na relaciji Brazil - SAD, a ima kuću u Santa Monici, dok Dijana živi u Los Anđelesu i u vezi je s mlađim muškarcem. Oni su odlučili da dele vikendicu u Bosni i Hercegovini, gde Rodžer često dolazi s decom.

Varala muža s trojicom?Britanski mediji proteklih godina pisali su o tome da Dijana vara Rodžera i to su navodili kao mogući razlog razvoda. Povezivali su je sa zvezdom Mančester junajteda Rijom Ferdinandom, pevačem Džastinom Timberlejkom, kao i s rediteljem Gajem Ričijem, bivšim Madoninim mužem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track