Najnovije vesti

KORONA SPASILA EVROPU OD DŽIHADISTA: Dramatično upozorenje lidera Islamske države borcima, kriju se iza svog boga! VIDEO
Foto: Profimedia

jajare

KORONA SPASILA EVROPU OD DŽIHADISTA: Dramatično upozorenje lidera Islamske države borcima, kriju se iza svog boga! VIDEO

Planeta

Užasnuti lideri Islamske države upozoravaju svoje članove da ne putuju u Evropu pogođenu koronavirusom u želji da im saćuvaju zdravlje.

Bolesna grupa džihadista, koja ohrabruje članove da ciljaju evropske gradove u samoubilačkim bombaškim napadima, izdala je bezbednosno upozorenje kako bi se osiguralo da pristalice ne ugovaraju smrtonosni virus, prenosi Tajms.

Apeluju da se "drže dalje od epidemije" kako bi smanjili rizik od kontakta sa ubicom, opisanim kao "kuga".

U upozorenju se kaže da "zdravi ne bi smeli da uđu u zemlju epidemije i oboleli ne treba da izlaze iz nje".

Najnoviji broj ovog biltena al-Naba pozvao je pristalice terorističke grupe da operu ruke i pokriju usta dok zevaju i kijaju kako bi sprečili širenje.

"Šerijatske direktive" koje imaju za cilj da zaštite pristalice na sigurnom sadrže izveštaje proroka Muhameda, a ne savete Svetske zdravstvene organizacije.

Prema pisanju The Tajmsa, bilten kaže: "Bolesti se ne napadaju samo po sebi nego po Božjoj naredbi i ukazu."

Koronavirus opisuje kao: "muku koju je Bog poslao onome ko hoće."

Upozorenje stiže jer sve više evropskih zemalja zatvara svoje granice kako bi sprečilo širenje koronavirusa, uključujući Italiju, Dansku i Španiju.

Kurir.rs/Daili star Foto:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...