DRAMA U VELIKOJ BRITANIJI: Jedan muškarac pucao sa balkona, drugi pljunuo na policajce tvrdeći da ima koronu
Foto: EPA

INCIDENTI

DRAMA U VELIKOJ BRITANIJI: Jedan muškarac pucao sa balkona, drugi pljunuo na policajce tvrdeći da ima koronu

Planeta -

Britanska policija uhapsila je muškarca koji je pucao sa terase zgrade u Čatamu u engleskom okrugu Kent. Policija je prethodno zatvorila okolne ulice i upozorila građane da se ne približavaju toj oblasti, prenosi Skaj njuz.

Na video snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama vidi se muškarac koji puca iz oružja u različitim pravcima sa terase na vrhu zgrade, prenosi Rojters.

Kako se navodi u saopštenju policije iz Kenta muškarca su prijavili građani nakon čega su na lice mesta došle naoružane jedinice.

"Policijski helikopter je takođe došao i muškarac u 30-im godinama je uhapšen", navodi se u saopštenju i dodaje da su na licu mesta pronađene četiri kopije vatrenog oružja.

UHAPŠEN MUŠKARAC POŠTO JE PLJUNUO POLICAJCE TVRDEĆI DA IMA VIRUS

U Londonu je uhapšen muškarac koji je pljunuo policajce tvrdeći da ima korona virus.

On je najpre priveden zbog porodičnog nasilja a kada su ga policajci uvodili u policijsko vozilo on je rekao da ima Kovid-19 i pljunuo dva policajaca, prenosi CNN.

Policija je navela da im je osumnjičeni u pritvoru rekao da nema korona virus niti simptome. Proglašen je krivim i osuđen na šest meseci zatvora.

"Nadam se da će tokom boravka u zatvoru analizirati svoje ponašanje i da će njegova zatvorska kazna poslati poruku drugima koji žele da počine porodično nasilje i napadnu policajce čiji je posao zaštita građana Londona", rekao je policijski inspektor Aleksis Menli.

Kurir.rs/Tanjug

Foto: EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track