BAJDENOV DOKTOR SMRT: Evo kako bi glavni savetnik kandidata za predsednika SAD tretirao starije od 65. godina! (VIDEO)
Foto: Screenshot Youtube/MSNBC

horor

BAJDENOV DOKTOR SMRT: Evo kako bi glavni savetnik kandidata za predsednika SAD tretirao starije od 65. godina! (VIDEO)

Planeta -

Dr. Ezekija Emanuel je izneo tvrdnje da su ljudi preko 65 godine beskorisni za društvo.

To možda i ne bi bilo čudno da se neeradi o glavnom savetniku za zdravrsto Džoa Bajdene, verovatnog kandidata za predsednika SAD izspred Demokratske stranke. Bajden, će ukoliko bude izabran na dan inauguracije imati 78. godine.

Da li Emanuel veruje da je Biden, nesposoban ili da mu sposobnosti da vlada opadaju, ili je u stanju koje nije gore od smrti, ali je ipak uskraćeno? Da li Emanuel smatra da je Bajdenu oduzeta sposobnost da doprinosi radu, društvu i svetu?

Da li veruje da će sada Bajden ostati upamćen kao slab, neefikasan, pa čak i patetičan? Da li je Bajdenova kreativnost, originalnost i produktivnost prilično nestala? Sigurno bi mlađa osoba, prema Emanuelovom društvenom receptu, bila bolje pripremljena za posao.

Sa svoje strane Emanuell tvrdi da će sa 65 prestati da sebi produžava život, neće promati vakcinu protiv gripa niti iđi na preglede. mediji ipak ne preispituju ove njegove tvrdnje, već ga smatraju videćim ekspertom za koronu. Kada je zamenik guvernera Teksasa rekao da stari treba da se žrtvuju za mlade to je bila glavna vest. A svoje tvrdnje Emanuel je rekao davno pre korone.

Kurir.rs/National Review Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja