Najnovije vesti

POROĐAJ SUPRUGE U VREME KORONE BRITANAC NEĆE ZABORAVITI: Počeo je u kolima, ali je reakcija Hitne pomoći zapanjila sve
Foto: Profimedia

srećan kraj

POROĐAJ SUPRUGE U VREME KORONE BRITANAC NEĆE ZABORAVITI: Počeo je u kolima, ali je reakcija Hitne pomoći zapanjila sve

Planeta

Nastavnica je opisala kako je rodila svog sina na parkingu supermarketa nakon što kola hitne pomoći nisu uspela da se zaustave, jer je vozač mislio da bebin otac, koji im je mahao, to radi kako bi im dao podršku.

Hana i Endi krenuli su u bolnicu, kada je žena shvatila da neće izdržati do tamo. Parkirali su se pored jednog supermarketa i dok je ona bila u kolima, muž je pokušao da zaustavi kola Hitne pomoći koja su prolazila.

"Vozili smo se možda 10 minuta, i rekla sam mužu 'Beba dolazi odmah'. Videli smo hitnu pomoć koja ide u drugom smeru. Endi je pokušavao da maše, ali se oni nisu zaustavili jer su mislili da im samo odaje priznanje zbog neverovatnog posla koji rade. Nisu stali, a beba je dolazila ", rekla je ona i dodala da su onda pozvali Hitnu pomoć, koja je preko telefona vodila njenog muža kako da je porodi.

"Beba je već bila na pola puta na prednjem sedištu automobila, a ja sam i dalje imala pojas. Ipak sve je dobro prošlo i presrećni smo, iako nam je ovo sve bilo veoma šokantno ",rekla je mama.

Kurir.rs//Metro Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...