ONA JE TRAMPOVA NOĆNA MORA: Nećaka predsednika SAD objavljuje knjigu koja bi mogla da ga sruši (VIDEO)
Foto: EPA-EFE/Yuri Gripas/ABACA / POOL, Printscreen

opasno

ONA JE TRAMPOVA NOĆNA MORA: Nećaka predsednika SAD objavljuje knjigu koja bi mogla da ga sruši (VIDEO)

Planeta -

Nećaka Donalda Trampa, Meri L. Tramp, ovog leta izdaće knjigu o svom ujaku, 45. predsedniku Sjedinjenih Država. I pre zvanične objave, zna se mnogo o tom delu. U knjizi ona će se detaljnije o poreznim prijavama svog ujak, a o toj temi ona je bila glavni izvor za članak u Njujork Tajmsu.

Naslov knjige je Previše i nikad dovoljno, a biće objavljen 11. avgusta 2020. godine, nedelju dana pre Demokratske nacionalne konvencije, posle koje će uslediti Republička nacionalna konvencija. Meri je povezana sa predsednikom preko brata i njenog oca, pokojnog Freda Trampa, mlađeg. Predsednik je pomenuo svog brata, koji je umro od alkoholizma, kao razlog zašto ne pije.

Međutim, Meri u svojoj knjizi navodi da je glavni razlog zašto je njen otac pio bio zbog pritiska koji us njega vršili otac Fred i njegovog brata Donald da se ponovo pridruži porodičnom poslu. Meri takođe navodi da su ga oni zanemarili kada je bio bolestan, piše Dejli Bist.

Meri iznosi još neke tvrdnje o okrutnosti porodice Tramp prema sebi i braći. Osim što je saprečena da nasledi očev deo na imanju njihovog deda kada je umro 1999. godine, ona tvrdi da je, kad su ona i njen brat Fred Tramp III pokušali da ospore testament, Donald Tramp pokušao da ih skine sa porodičnog zdravstvenog osiguranja. Sin Freda III, Vilijam ima cerebralnu paralizu, pa je povlačenje lekarske pomoći Meri posebno pogodilo.

Svojim tužbama zbog testamenta Freda Trampa, Meri je dobila pristup nebrojenim finansijskim dokumentima vezanim za Trampovo carstvo nekretninama, a u svojoj knjizi ona sebe predstavlja kao izvor koji je pružio dokumente koje je Njujork Tajms koristio za vođenje istrage poreskih šema i mogućih prevara koje je izvršio predsednik pre nego što je izabran.

U knjizi se takođe navodi da uključuje razgovore koje je Meri vodila sa tetkom (sestrom Donalda Trampa) Meri Tramp Beri. Iako su dve Meri bile na suprotnim stranama bitke zbog testamenta Freda Trampa, čini se da je Meri Tramp Beri, umirovljeni federalni sudija delila "intimne i proklete misli o svom bratu", navode izvori Dejli Bista.

Iako je jasno da između Meri L. Trampa i njenog ujaka nema ljubavi, dokumenti koje je predala ne lažu. Dr Tramp, koji je doktor kliničke psihologije, ona se ne uključuje mnogo u politiku javno, ali čini se da njen nalog na Tvitteru sugeriše da je suprotna politici svog ujaka, kao i njegovoj etici.

Kurir.rs/distractify

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track