Štene pronašlo izgubljene devojčice u šumi

Štene pronašlo izgubljene devojčice u šumi

Planeta -
Devojčice koje su pratile psa nisu ni primetile da su zašle duboko u šumu, a pošto su se našle na nepoznatom terenu, više nisu mogle pronaći put nazad

ATLANTA – Sestre Karli (8) i Lesei (5) i njihova zajednička drugarica Viktorija iz malenog mestašca Njuman udaljenog 30 kilometara od Atlante izgubile su se u ponedeljak u lokalnoj šumi, ali ih je dan kasnije pronašao komšijn pas sa imenom Bela, koja ih je spasila i izvela iz šume.

Tri devojčice izgubile su se u šumi zahvaljujući svom kućnom ljubimcu kujici Lusi, koja je pratila nepoznati trag. Devojčice koje su pratile psa nisu ni primetile da su zašle duboko u šumu, a pošto su se našle na nepoznatom terenu, više nisu mogle pronaći put nazad.

Roditelji nestalih devojčica primetili su da su nestale, a posle bezuspešne potrage obavestili su policiju i vatrogasce.

Policija iz Njumana krenula je sa psom tragačem u potragu za nestalim devojčicama, ali su utvrdili ubrzo da za tim nije bilo potrebe jer se u potragu uključio i komšija Karvin Jang sa svojom kujicom Belom, koja je svog vlasnika prva dovela do uplašenih i izgubljenih devojčica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track