JEDNOM SLIKOM PONIZILA EPSTAJNOVU MADAM: Žrtva milijardera pedofila i Maskvelove objavila kako sada živi!
Foto: Profimedia, AP/New York State Sex Offender Registry

bravo

JEDNOM SLIKOM PONIZILA EPSTAJNOVU MADAM: Žrtva milijardera pedofila i Maskvelove objavila kako sada živi!

Planeta -

Navodna žrtva pedofila Džefrija Epstajna objavila je sliku kako se ruga 'madam' Gislejn Maksvel dok se ona suočava sa optužbama za seksualno zlostavljanje.

Virdžinija Žufre, koja tvrdi da je bila prisiljena na seks sa prijateljima Epstajna, uključujući princa Endrua, objavila je sliku bazena, podsećajući na bogati život Maksvelove.

Pored idilične scene, gospođa Žufre, koja sada živi u Australiji sa suprugom i troje dece, napisala je: "Hej Gislejn Maksvel, samo sedite napolju i odvojite malo vremena za de-stres nakon što ste vi i vaši odvetnici postali šarlantani. Sviđa vam se pogled?"

"Da niste zloupotrebili 1000 maloletnika, ne biste gledali u toalet kao umetničko delo."

Podsćamo da u građanskoj parnici protiv Maksvelove, saradnice Epstajna, koji je preminuo prošle godine u zatvoru, otpečaćen je niz dokumenata koji uključuju i njihovu privatnu prepisku.

Dokumenti su deo sudskog procesa kojeg je 2015. godine protiv Epstajnove saradnice pokrenula Žufre i koja tvrdi da ju je Maksvelova namamila u Epstajnove "kandže" kad je imala samo 15 godina obećavajući joj posao maserke.

Otpečaćeni dokumenti otkrivaju i mnoge druge detalje zlostavljanja koje se odvijalo na privatnom ostrvu nastranog milijardera.

Kako je svedočila Žufre, i Maksvel i Epstajn zlostavljali su maloletne devojke i podvodili ih drugima.

Kurir.rs/Daily Mail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track