OVO JOŠ NISTE VIDELI: Žena prošetala po krilu aviona da se rashladi! SVI u šoku, ni deca nisu znala gde im je mama VIDEO
Foto: Twitter video prtscr / The Sun

incident u kijevu

OVO JOŠ NISTE VIDELI: Žena prošetala po krilu aviona da se rashladi! SVI u šoku, ni deca nisu znala gde im je mama VIDEO

Planeta -

Šokirani radnici na kijevskom aerodromu snimili su bizaran incidenta kada se žena ležerno prošetala po krilu aviona pa se vratila u kabinu.

Naime, majka dvoje dece se vraćala sa odmora u Turskoj, tačnije iz Antalije, a nakon što je avion na letu PS6212 sleteo u Kijev bilo joj je previše vruće, pa je otvorila vrata za slučaj opasnosti na sredini aviona i izašla da prošeta po krilu.

"Ona je došetala do sredine aviona i umesto da nastavi i izađe na redovan izlaz, zaustavila se i ilegalno otvorila vrata za slučaj opasnosti. U tom trenutku njena deca su već napustila avion i stajala su pored mene. Bila su iznenađena i rekla ‘Eno je mama’" navodi očevidac koji se našao na istom letu.

Hitna pomoć, policija i obezbjeđenje aerodroma odmah su pozvali policiju koja je potom ustanovila da žena nije bila pod dejstvom opijata.

Kurir.rs / The Sun, Foto: Twitter video prtscr / The Sun

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track