MUVA SLETELA PENSU NA GLAVU TOKOM DEBATE: Svi su gledali u ovu nezvanu gošću, a ovako se Bajden našalio na Tviteru (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia/Eric BARADAT/AFP

ZADRŽALA SE 2 MINUTA

MUVA SLETELA PENSU NA GLAVU TOKOM DEBATE: Svi su gledali u ovu nezvanu gošću, a ovako se Bajden našalio na Tviteru (FOTO, VIDEO)

Planeta -

Potpredsednički kandidati u SAD-u sinoć su tokom debate bili odvojeni pleksiglasom kako bi se suzbila zaraza koronaviruosom. Međutim, ono što je obeležilo ovu noć je i muva koja je uletela u dvoranu i "odmarala" dva minuta na glavi republikanca Majkla Pensa.

Muva je pred sam kraj debate sletela na glavu republikanca Majkla Pensa, a iako je to sigurno videla, predstavnica demokrata Kamala Haris nije reagovala.

Cela ova situacija je izazvala veliki broj komentara, a na društvenim mrežama se ubrzo pojavio haštag #FlyGate (Fajgejt), pa su mnogi istakli kako je muva bila najzabavniji trenutak večeri.

"To nije na vašem TV-u. Muva mu je na glavi", napisala je na Tviteru Rejčel Medou iz MSNBC-a.

Drugi su se našalili kako je muva možda "zapela" u laku za kosu ili je možda sada glavni kandidat za testiranje na koronavirus.

Ubrzo je muva dobila i svoj Tviter profil.

Demokratski Trampov protivkandidat Džozef Bajden našalio se na svom Tviteru i započeo kampanju od pet dolara za muvu i svog protivkandidata, piše AP.

Pens je veći deo večeri odmahivao glavom kao znak neodobravanja odgovora koje je davala Harisova, međutim, čini se da nije primetio muvu.

Uprkos njegovom govoru, pokretima, svetlima na pozornici i pleksiglasu, muva je neometano stajala na Pensovoj glavi, pa je nakon nekoliko minuta odletela.

Kurir.rs/Klix.ba

Foto: Profimedia/Eric BARADAT/AFP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track