DRAMA U ARIZONI: Pucnjava na parkingu restorana! Ranjeno 7 ljudi, među njima i četvoro dece, jedan mališan kritično (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube/ azfamily powered by 3TV & CBS5AZ

horor

DRAMA U ARIZONI: Pucnjava na parkingu restorana! Ranjeno 7 ljudi, među njima i četvoro dece, jedan mališan kritično (VIDEO)

Planeta -

Policija američkog grada Finiksa, savezna država Arizona, saopštila je da je u pucnjavi na javnom parkingu jednog restorana brze hrane ranjeno 7 ljudi, četvoro dece uzrasta od 1 do 16 godina i 3 odraslih.

U saopštenju policije se navodi da je jednogodišnje dete u kritičnom stanju, dok se za ostalih šestoro ranjenih procenjuje da nisu životno ugroženi.

Policija za sad nema osumnjičene za ovu pucnjavu niti je poznat motiv, ali očevici tvrde da je nasilju prethodila oštra svađa jednog para na parkingu ispred restorana brze hrane.

U trenutku kada je krenula pucnjava jedan radnik obezbeđenja je uzvratio vatrom u pravcu sukobljenog para i njihovog kamioneta koji se odmah udaljio s lica mesta, prenosi AP.

"Tužan i tragičan dan. Pomognite nam da otkrijemo odgovorne za ovaj kriminalni akt", apelovao je načelnik lokalne policije na građane Finiksa.

Kurir.rs/Tanjug

Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja