TRAMP IZNENADA PREKINUO INTERVJU I NIJE SE VRATIO! Objavio snimak voditeljke na Tviteru: Nije nosila masku u Beloj kući (VIDEO)
Foto: EPA / Erin Scot / Pool

VAŠINGTON

TRAMP IZNENADA PREKINUO INTERVJU I NIJE SE VRATIO! Objavio snimak voditeljke na Tviteru: Nije nosila masku u Beloj kući (VIDEO)

Planeta -

Američki predsednik Donald Tramp iznenada je prekinuo intervju za program CBS Newsa 60 minutes (60 minuta) i nije se vratio na snimanje koje je trebao da ima sa potpredsednikom Majklom Pensom, tvrde izvori upoznati sa događajem, a prenosi CNN.

Tramp je u utorak nakon 45 minuta snimanja u Beloj kući naglo prekinuo intervju s voditeljkom Lezli Stal i rekao kako veruje da CBS ima dovoljno materijala.

Predsednik je kasnije optužio Stalova da nije nosila masku i objavio kratak video-snimak nje bez maske dok je bila u Beloj kući.

Tramp tvitovao o voditeljki

Osoba upoznata sa situacijom rekla je za CNN da snimak koji je predsednik podelio na Tviteru prikazuje Stalovu s producentima neposredno nakon što je Tramp prekinuo intervju, gde Stalova još nije stigla da se vrati po svoje lične stvari kako bi ponovo stavila masku.

Prema izvoru, voditeljka je nosila masku od trenutka kada je ušla u Belu kuću sve do početka intervjua.

Bivši potpredsednik Džo Bajden i senatorka iz Kalifornije Kamala Haris takođe su dali intervjue za emisiju 60 minuta. Tramp i Pens su trebali zajedno da se pojave pred kamerama, kao i pre četiri godine, tokom šetnje i razgovora, ali se predsednik nije vratio na snimanje, tvrde izvori.

Intervju s Trampom bi trebao biti prikazan ove nedelje.

"Razmišljam o objavim snimak"

Donald Tramp je nedugo nakon objave snimka voditeljke bez maske na Tviteru napisao kako razmišlja o tome da ranije objavi intervju kako bi svi videli o kakvom se pristranom novinarstvu radi.

"Želim vas obavestiti da, radi verodostojnosti izveštavanja, razmišljam o tome da objavim svoj intervju sa Lezli Stal PRE EMITOVANJA! To želim učiniti kako bi svi mogli da vide o kakvom se LAŽNOM i PRISTRANOM intervjuu radi…“, napisao je američki predsednik na Tviteru.

Kurir.rs/Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track