SRBI IZ BEČA ZA KURIR Slutili smo da će se nešto desiti, EVO I ZAŠTO: Među ubijenima i konobarica POSTOJI JOŠ NAPADAČA NA SLOBODI
Foto: EPA/CHRISTIAN BRUNA, Profimedia/Alex HALADA/AFP

neverovatan strah među ljidima opravdan

SRBI IZ BEČA ZA KURIR Slutili smo da će se nešto desiti, EVO I ZAŠTO: Među ubijenima i konobarica POSTOJI JOŠ NAPADAČA NA SLOBODI

Austrija -

U terorističkom napadu u Beču, kod sinagoge u središtu grada, prema poslednjim informacijama ima najmanje 15 ranjenih, a policija je potvrdila da su 4 osobe preminule.

Ubijen je i jedan napadač, a potvrđeno je i da je do pucnjave došlo na šest lokacija u gradu.

Sve najnovije informacije iz Beča pratite uživo na našem blogu OVDE!

Srbi koji su u trenutno u Beču, javili su nam se i rekli da je i jutro nakon napada jezivo i da među narodom vlada veliki strah.

- Niko ne sme da izađe iz kuće. Slutili smo da će se nešto desiti, jer je mnogo policije bilo u petak na ulicama, ali niko ni u snu nije očekivao ovako nešto, rekla nam je sagovornica koja ima malo dete i kaže da ih strah i dalje ne napušta.

Kako saznajemo, među ubijenima je i jedna konobarica, a veliki strah ljudi je opravdan što se sumnja da postoji još napadača koji su na slobodi.

Portparol policije Harald Seres rekao je da policija polazi od toga da je bilo maksimalno četiri napadača, ali ukazuje da je istraga u toku.

Na društvenim mrežama objavljena je fotografija navodno jednog od napadača, detalje čitajte OVDE.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja