TRAMP SE JAVIO U JUTARNJI PROGRAM: Slikovito opisao svoj mandat, a onda otkrio sa kojom zemljom je jedva izašao na kraj (VIDEO)
Foto: EPA/JEFFREY SAUGER

bira se predsednik amerike

TRAMP SE JAVIO U JUTARNJI PROGRAM: Slikovito opisao svoj mandat, a onda otkrio sa kojom zemljom je jedva izašao na kraj (VIDEO)

Planeta -

U Americi se uveliko glasa, a i dalje aktuelni predsednik, republikanac Donald Tramp, javio se telefonom u jutarnji program televizije Foks njuz.

Na pitanje kada će proglasiti pobedu, imajući u vidu glasine da on to planira da učini već sa objavljivanjem prvih rezultata, ukoliko mu brojke budu išle u korist, Tramp je rekao: "Mislim da ćemo pobediti, da ankete ne pokazuju stvarnu situaciju. Mislim da ćemo doći do pobede, ali samo ako je bude bilo. Nema razloga da igramo igre. Mislim da zaista imamo solidne šanse za pobedu.

Inače, američki novinari prenose da je Foks njuz najavio Trampovo gostovanje, ali da je prilično kasnio u javljanju i da je zvučao prilično umorno kada se konačno oglasio.

Na pitanje koja je razlika u odnosu na izbore 2016. godine, poručio je: "Osećam se dobro. Okupili smo narod kao nikada do sada. Mislim da ćete se složiti da su to bili izvanredni skupovi, nikome to dosad nije pošlo za rukom. Mislim da će se to uskoro preliti i u glasove".

Predsednik SAD je naglasio da je to bila "dobra trka".

"Pa bilo je i teško. Tu su bili i prevrtljivi Šif i luda Nensi, plačljivi Šumer... Morao sam da se borim sa nekim užasnim ljudima. ", prokomentarisao je Tramp svoj mandat.

"Morate da komunicirate da mnogo prevrtljivim ljudima. Kada me pitaju 'Predsedniče, koja zemlja je najteža za saradnju, da li je to Rusija, Kina ili Severna Koreja, ja kažem, ne! Zemlja sa kojom je najteže izaći na kraj je Amerika", istakao je Tramp kao da govori o nekoj stranoj državi.

Za kraj, Tramp je rekao da ukoliko Kamala Haris, Bajdenova kandidatkinja za potpredsednika SAD, jednog dana postane prva žena na čelu Amerike, biće to užasna stvar za zemlju, ali i za žene.

"Radujem se prvoj ženi predsednici, ali ne ako to bude ona", rekao je.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track