mini predstava za javnost

NIJE NI ČUDO ŠTO JE NAJPRAĆENIJI SVETSKI ZVANIČNIK NA TVITERU: Tramp tvitove piše sam, a jednu stvar ne podnosi (KURIR TELEVIZIJA)

Planeta -

Gotovo da ne prođe dan da se aktuelni američki predsednik Donald Tramp ne oglasi na svom Tviter nalogu.

A koliki je uticaj svakodnevnog tvitovanja Trampa pokazuje i činjenica da su njegovi savetnici svojevremeno tražili da se predsednikovi tvitovi objavljuju sa 15 minuta zakašnjenja kako bi imali vremena da reaguju ranije.

On retko tvituje pred drugima, jer ne voli da nosi naočare za vid, pa zato i piše tvitove u samoći Ovalne sobe u Beloj kući. Tvituje u ranim jutarnjim satima jer ne podnosi da ga njegovi savetnici nadziru.

Mnogobrojne analize njegovih aktivnosti na društvenim mrežama pokazuju da tvitovi obiluju gramatičkim i pravopisnim greškama, način pisanja je nedoteran, a nepravilna interpunkcija i nedostatak šlifa samo doprinose Trampovoj autentičnosti.

Aktuelni predsednik svoj tviter nalog koristi kad god poželi nešto da kaže, a to je gotovo na svakih sat vremena. Tvit je njegova oaza istine, političke borbe, ali i njegova lična i svakodnevna mini konferencija za medije.

A da li mu tvitovanje pomaže ili odmaže u političkoj karijeri saznajte iz našeg video priloga.

GLEDAJTE UŽIVO OVDE! KURIR TELEVIZIJA - SPECIJALNA EMISIJA „AMERIKA BIRA“

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track