(UZNEMIRUJUĆE) VREBAO PRAVI TRENUTAK DA JE GURNE POD VOZ: Žena pala na šine i spasla se na neverovatan način (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

užasan napad na menhetnu

(UZNEMIRUJUĆE) VREBAO PRAVI TRENUTAK DA JE GURNE POD VOZ: Žena pala na šine i spasla se na neverovatan način (VIDEO)

Planeta -

Beskućnik Aditja Vemulapati (24) gurnuo je Njujorčanku (40) na šine u metrou, u trenutku kad se voz približavao stanici.

Nadzorne kamere snimile su ovaj bezočni napad.

Žena je, srećom, pala između šina, a ne na njih, a ležala je pognute glave dok je voz prolazio preko nje na stanici Junion skver na Menhetnu.

"Ovo je veoma uznemirujuće... Videli smo osumnjičenog na snimku kako čeka, kalkulišući koliko treba da se voz približi stanici", rekla je zvaničnica njujorške policije Ketlin O’Rajli.

Žena je zadobila samo manje povrede, ogrebotine na glavi i telu.

Vemulapati je određen pritvor do 4. decembra, kad će se naći pred sudom, a nema mogućnost izlaska na slobodu uz kauciju.

Inače, dotična stanica metroa godišnje preveze oko 22 miliona putnika i da je na njoj bilo mnogo policajaca koji su ubrzo uhapsili osumnjičenog za napad.

Ovo je, međutim, samo jedan u nizu jezivih napada na metro stanicama u Njujorku. U sredu uveče je na stanici Brajant park 24-godišnji Džastin Pena gurnuo 36-godišnju ženu koja je odbila da mu da novac.

"Ovakvi napadi nemaju mesta u našem sistemu. To su užasavajući incidenti koje niko ne treba da iskusi – i tačka. Nastavićemo blisku saradnju sa policijom da obezbedimo sigurnost Njujorčana koji se voze metroom", rekao je predstavnik okružnog tužioca Menhetna Andrej Berman.

Kurir.rs/Njujork post

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja