Najnovije vesti

SKANDAL U KOMŠILUKU: Sestra i doktor imali odnose u kovid bolnici tokom pauza za ručak, a sad se otkrilo ko ih je raskrinkao
Ilustracija, Foto: EPA / RICCARDO ANTIMIANI

dok se pacijenti muče, oni imali svoje "seanse"

SKANDAL U KOMŠILUKU: Sestra i doktor imali odnose u kovid bolnici tokom pauza za ručak, a sad se otkrilo ko ih je raskrinkao

Planeta

Rumunska javnost ostala je u šoku nakon saznanja da su doktor i medicinska sestra, zaposleni u kovid bolnici, imali seksualne odnose u samoj ustanovi tokom pauze za ručak.

Kako se navodi, medicinska sestra i doktor na intenzivnoj nezi bolnice koja se nalazi u kovid sistemu, imali su svoje "seanse" tokom oktobra, a sve se saznalo kada je neko anonimno obavestio bolnicu.

Kako prenose mediji iz Rumunije, oni su se nalazili tokom pauza, ali i u radno vreme pa su pored odeljenja sa najtežim bolesnicima imali svoje "ljubavno gnezdo". Dimitri Vienesku, direktor bolnice, rekao je da je zatražio istragu koja će trajati do 27. novembra, kada je poslednji rok da se navodi koje je bolnica dobila anonimno pokažu kao istiniti ili lažni.

U anonimnom mejlu navedeno je da su njih dvoje pravili mini-zabave tokom svojih susreta.

Osim što su se viđali u bolnici, pored pacijenata koji se bore za život, par je zajedno provodio dane i noći u hotelu pored bolnice, gde su stacionirani zaposleni ove ustanove tokom COVID-19 režima rada. Medicinski radnici čija imena nisu navedena, zaposleni su u Okružnoj bolnici u rumunskom gradu Targu Žiju. Inače, sumnja se da ih je raskrinkao bivši dečko medicinske sestre zbog ljubomore.

Kurir.rs/Atvbl.com

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...