Najnovije vesti

OBAMA, BUŠ I KLINTON BI DA SE VAKCINIŠU PRED KAMERAMA: Ako Fauči kaže da je vakcina bezbedna, što da ne!
Foto: Profimedia / Alyssa Pointer / AFP, Profimedia, Shutterstock

kampanja za vakcinaciju

OBAMA, BUŠ I KLINTON BI DA SE VAKCINIŠU PRED KAMERAMA: Ako Fauči kaže da je vakcina bezbedna, što da ne!

Planeta

Bivši američki predsednici Barak Obama, Džordž Buš i Bil Klinton izrazili su spremnost da budu javno vakcinisani protiv korona virusa kako bi ohrabrili gradjane da prime vakcinu.

Obama (59) je rekao da ima "potpuno poverenje" u sanitarne nadležne organe, u kojima se nalazi imunolog Entoni Fauči, naučnik veoma cenjen u SAD.

"Ako mi Entoni Fauči bude rekao da je vakcina bezbedna i da može da štiti od korona virusa, neću oklevati da je dobijem", rekao je Obama i dodao da je spreman da primi vakcinu pred kamerama kako bi građani mogli da vide da veruje nauci.

Neimenovi predstavnik za medije Džordža Buša rekao je da je bivši predsednik koji ima 74 godine takođe voljan da promoviše vakcinu protiv korona virusa.

Tako je reagovao i neimenovani portparol Bila Klintona koji je rekao da je bivši predsednik koji kao Buš ima 74 godine, takođe spreman da bude vakcinisan pred kamerama kako bi ohrabrio Amerikance da prime vakcinu.

Mediji su danas pozvali novoizabranog predsednika Džozefa Bajdena (78) i buduću potpredsednicu Kamalu Haris (56) da uživo na televiziji prime vakcinu protiv korona virusa kako bi uvereli one koji sumnjaju u vakcinu.

Kurir.rs / Beta,  Foto: Profimedia / Alyssa Pointer / AFP, Profimedia, Shutterstock

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...