HEROJ! VUTEN JE POBEDIO KORONU NA SVOJ 104. ROĐENDAN: Izborio se sa nacistima, pregurao virus pa proslavlja sa praunucima! (VIDEO)
Foto: Youtube prtscr / ABC News

pravi pobednik

HEROJ! VUTEN JE POBEDIO KORONU NA SVOJ 104. ROĐENDAN: Izborio se sa nacistima, pregurao virus pa proslavlja sa praunucima! (VIDEO)

Planeta -

Veteran iz Drugog svetkog rata iz američke države Alabama oporavio se od Kovida-19 "na vreme" da proslavi svoj 104. rođendan.

Jedan njegov rođak rekao je da je Mejdžor Vuten fizički iscrpljen i malo mu je u glavi nejasno posle borbe protiv korona virusa a njegova unuka Holi Vuten Mekdonald rekla je da mu je izgleda bolje dok obeležava svoj rođendan.

Mekdonald je rekao da je njen deda testitran pozitivno na korona virus 23. novembra kada se njena majka, njegova ćerka, razbolela. Bio je u bolnici ali se oporavio.

Iz bolnice Medison poslat je video snimak na kome se vidi Vuten sa maskom na licu kako maše zaposlenima koji mu pevaju "Srećan rođendan" dok izlazi iz bolnice na kolicima ukrašenim balonima u utorak, dva dana pred rođendan.

Vuten je kao redov Prve klase u američkoj vojsci učestvovao u borbi protiv nacista a prošle godine je otputovao u Francusku kako bi prisustvovao 75. godišnjici iskrcavanja u Normandiji.

Kurir.rs / Beta, ABC News Foto: Youtube prtscr / ABC News

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track