NE DAJ BOŽE DA ON POSTANE PREDSEDNIK: Kongresmen i lekar Roni Džekson brutalno analizirao zdravlje Džoa Bajdena! (VIDEO)
Foto: AP

otvoreno

NE DAJ BOŽE DA ON POSTANE PREDSEDNIK: Kongresmen i lekar Roni Džekson brutalno analizirao zdravlje Džoa Bajdena! (VIDEO)

Planeta -

Novoizabrani kongresmen i bivši lekar Bele kuće dr Roni Džekson (R-TKS) raspravljao je o sumnjivoj zdravstvenoj sagi koja okružuje bivšeg potpredsednika Džoa Bajdena.

Prošle nedelje je objavljeno da je Bajden povredio desno stopalo dok se igrao sa svojim psom. Zbog toga je Bajden ove nedelje viđen u javnosti kako nosi longetu.

"Očigledno je da svako može da se oklizne i padne. Zapravo sam slomio zglob tokom kampanje ... ali ovde je problem: i dalje tvrdim da se nešto dešava sa zdravljem Džoa Bajdena. Možete se osvrnuti na to kako je ranije izgledao u kampanji", rekao je Džekson, pitajući se da li se 78-godišnjaku u ovom trenutku "daju lekovi".

"Ima dobrih dana. Ima loše dane", nastavio je Džekson. "Mislim da je trenutno u prelaznom periodu gde razvija neke rane kognitivne probleme koji su samo povezani sa godinama i mislim da neće biti dobro biti vrhovni komandant u toj situaciji".

„Ne daj Bože da nam postane predsednik“, rekao je Džekson. „Čvrsto verujem da ako uđe u Belu kuću, neće biti tamo više od godinu dana pre nego što se nešto pojavi i oni moraju da ga uklone sa funkcije, a Kamala Haris postane predsednica.“

Džekson je rekao da takođe veruje da je Bajdenov odlazak nakon što preuzme funkciju i preda uzde Harisovoj deo „velikog plana od početka“, čim su shvatili da su zaglavili s njim kao svojim kandidatom.

„Nemam poverenja u njegovu kognitivnu ili fizičku sposobnost. Po mom mišljenju, on nema kognitivne resurse ili fizičku izdržljivost da bi radio ovaj posao“, zaključio je.

Kurir.rs/Brejtbart

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track