ANA IZBOLA MAJKU NOŽEM, A ONDA JOJ JE NAŽIVO VADILA ORGANE: Posle jezivog zločina isprala krv i otišla da se vidi sa dečkom VIDEO
Foto: Printscreen Youtube/ Breaking News Update

MOLDAVIJA

ANA IZBOLA MAJKU NOŽEM, A ONDA JOJ JE NAŽIVO VADILA ORGANE: Posle jezivog zločina isprala krv i otišla da se vidi sa dečkom VIDEO

Planeta -

Mlada studentkinja medicine navodno je izvadila majci srce, pluća i creva, a zatim je mirno isprala krv pod tušem i susrela se sa dečkom, navodi se u izveštaju koji prenosi Njujork post.

Ana Leikovic (21) iz Moldavije prvo je nožem izbola svoju majku Praskoviju, koja je nakon napada ostala živa. Ana je zatim počela da joj vadi organe.

"Leikovic je osumnjičena za strašan zločin. Izbola je majku, a zatim joj je na živo vadila organe", izvestile su novine Komsomolskaya Pravda, pozivajući se na policijski izvor.

Kad se Ana pojavila na sudu, jedan od novinara je pitao je li majci učinila to što joj se pripisuje, a ona je samo kroz smeh odgovorila "zbogom".

Majka se vratila sa rada iz Nemačke i verovala je da joj se ćerka drogira i želela je da je pošalje na lečenje, što je Ani bio potencijalni okidač.

Istraga o motivu ubistva je u toku.

Policija je u međuvremenu saopštila da je Ana jedina osumnjičena za ovaj zločin.

Anin ujak Vladimir kaže da je ta porodica bila divna.

"Praskovija je mnogo volela ćerku, provodila je puno vremena sa njom. Policiji je bilo potrebno dva sata da mi kažu da je Ana osumnjičena za njeno ubistvo", rekao je ujak Vladimir.

Kurir.rs/Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja