MEKSIKANCU PRESEO LJUBAVNI TUNEL: Iskopao ga do svoje drage, ali je onda muž pronašao ulaz! (VIDEO)
Foto: Screenshot

ludilo

MEKSIKANCU PRESEO LJUBAVNI TUNEL: Iskopao ga do svoje drage, ali je onda muž pronašao ulaz! (VIDEO)

Planeta -

Oženjeni Meksikanac morao je mnogo toga da objasni svojoj supruzi kada ga je suprug ljubavnice uhvatio pored rupe pored kuće, za koju se kasnije ispostavilo da je zapravo bio tunel koji je povezivao njihove domove.

Meksiko je inače poznat po mreži tajnih tunela koje narko karteli koriste za prenoz droge, ali čini se da neki koriste ovu proverenu tehniku kada su vanbračni odnosi u pitanju, piše Oditi Central.

Mejson Antonio bio je u vezi sa Pamelom. Da bi bio siguran da ga niko nije video kada ju je posetio, počeo je da kopa podzemni tunel koji se protezao od njegovog doma do njegove ljubavnice. Iskoristio je svoje građevinsko iskustvo da bi iskopao uski, ali izdržljiv prolaz koji je prelazio nekoliko ulica.

Kada je iskopao tunel, mogao je tajno da se sretne sa ljubavnicom dok je njen suprug Horge bio na poslu. Međutim, nisu računali da će se jednog dana vratiti kući ranije nego obično.

Jednog dana dok su Antonio i Pamela vodili ljubav, Jorge ih je pronašao u krevetu i šokirao se. Zidar je navodno pokušao da se sakrije od svog besnog supruga, pa se zavukao ispod kreveta u svoj tajni ‘ljubavni tunel’.

Ali na svoju nesreću, Horge je pronašao ulaz u tunel, uvukao se u njega i završio u Antonijevoj kući, gde ga je očajni zidar molio da ne govori ništa, jer je njegova supruga bila u drugoj sobi. To je drugog čoveka još više razbesnelo, pa su se potukli.

Kada je šokirana supruga ugledala supruga kako se tuče sa nepoznatim muškarcem, pozvala je policiju, tako da Antonio nije imao drugog izbora nego da prizna svoju neverstvo.

Fotografije ‘ljubavnog tunela’ ubrzo su postale viralne na meksičkim društvenim mrežama, a priča je završila u medijima širom sveta. Antonija su mnogi upoređivali sa narko-bosom El Čapom.

Kurir.rs/Net.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track