TRAMPOVE PRISTALICE NE PRAŠTAJU: Evo kako se proveo senator Romni koji misli da nije bilo izborne prevare! (VIDEO)

direktno

TRAMPOVE PRISTALICE NE PRAŠTAJU: Evo kako se proveo senator Romni koji misli da nije bilo izborne prevare! (VIDEO)

Planeta -

Senatora Mita Romnija iz Jute napala je grupa besnih simpatizera Donalda Trampa, koji su ga označili kao "izdajnika", dok je hvatao let iz Salt Lejk Sitija za Vašington, DC.

Video postavljen na društvene medije u utorak navodno prikazuje 73-godišnjeg senatora kako se suočava dok čeka na ukrcavanje u avion i dok sedi u kabini.

U prvom videu, žena se suočava sa bivšim predsedničkim kandidatom za GOP za 2012. godinu, koji sedi na kapiji na aerodromu u Salt Lejk Sitiju. Žena pita zašto on odbija da podrži izazov izbornih rezultata predsednika Trampa, dok Ronija naziva "šalom" i "odvratnom sramotom".

Romni traži da žena stavi masku pre nego što sakupi njegove stvari i pobegne u drugi deo aerodroma.

Romni nije podržao Trampovu kandidaturu za reizbor 2020. godine, a kasnije je tvrdio da nije glasao ni za odlazećeg predsednika.

U drugom klipu, grupa putnika počinje da skandira "Izdajnik!" i "Podnesi ostavku Mit!" pošto su smešteni u kabini.

"Želimo da znamo vašu vezu sa Burizmom i Džoom Bajdenom. Vaši birači žele da znaju zašto nećete da napadnete izborni kolegijum ", čuje se kako viče jedna žena.

"Mit Romni, ti ne slušaš svoje birače", nastavila je.

Romni je ranije kritikovao istragu protiv Hantera Bajdena, sina novoizabranog predsednika Džoa Bajdena, koju je sprovela senatska Komisija za nacionalnu sigurnost.

Hanter Bajden imao je funkciju u odboru ukrajinske energetske kompanije Burizma dok je njegov otac bio potpredsednik Baraka Obame. Trenutno je u centru pažnje zbog navodnih sumnjivih poslova i u Ukrajini i u Kini, kao i predmet tekuće savezne istrage o navodnim poreskim nepravilnostima.

Romnei se takođe usprotivio naporima nekih članova Republikanske stranke da ospore ishod predsedničkih izbora u SAD 2020. godine.

U međuvremenu, hiljade Trampovih pristalica takođe su letele u Vašington, DC da prisustvuju velikim skupovima "Stop krađi", koji su se održavali pod pretpostavkom da su američki izbori nekako namešteni usred navoda o širokoj prevari birača, u sredu.

Grupa senatskih republikanaca, predvođena Džošom Hejlijem i Tedom Kruzom, planira da ospori izborne rezultate u sredu, dok se Kongres okuplja kako bi potvrdio Bajdenovu pobedu nakon sedmica sudskih sporova i pravnih izazova.

Kurir.rs/RT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track