PAR SE VENČAO U KOVID BOLNICI: Rekli su "DA" dok se mladoženjino stanje pogoršavalo, a onda je završio na respiratoru VIDEO
Foto: Printscreen Youtube/ NBC News

VELIKA BRITANIJA

PAR SE VENČAO U KOVID BOLNICI: Rekli su "DA" dok se mladoženjino stanje pogoršavalo, a onda je završio na respiratoru VIDEO

Planeta -

Verenici iz Velike Britanije su istovremeno završili u bolnici zbog korona virusa, a onda su se tamo i venčali. Par je uspeo da se venča samo nekoliko trenutaka pre nego što je mladoženja stavljen na respirator.

Elizabet Ker (31) i Sajmon O'Brajan (36) su 9. januara prebačeni u Univerzitetsku bolnicu "Milton Kejns" u Velikoj Britaniji.

Osoblje bolnice požurulo je da organizuje ceremoniju venčanja, pošto se stanje mladoženje pogoršavalo. Nisu ga intubirali kako bi se ceremonija održala, a par se sada oporavlja u bolnici, prenosi BBC.

Par je planirao da se venča u junu. Oboje su se zarazili koronom i odvedeni su u bolnicu zajedno. Stavljeni su u različita krila bolnice.

Ker koja je inače medicinska sestra, rekla jednoj koleginici za svoje planove, upitali su je da li želi da se venča u bolnici. Rečeno joj je da bi to mogla da bude njihova "poslednja šansa".

Međutim, dok je osoblje radilo na obezbeđovanju dozvole za venčanje, mladoženjino stanje se pogoršalo i on je 12. januara prebačen na intenzivnu negu, kako bi tamo bio stavljen na respirator. Sačekali su sa intubiranjem kako bi se održalo venčanje.

Nakon što je rekao "da" stavljen je na respirator.

Kurir.rs/BBC

Foto: Printscreeen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track