HOROR KUPOVINA AUTOMOBILA U KANADI: Lopovi seli da probaju kola, pa dodali gas i udarili prodavca! (VIDEO)
Foto: Screenshot Daily Mail video

drama

HOROR KUPOVINA AUTOMOBILA U KANADI: Lopovi seli da probaju kola, pa dodali gas i udarili prodavca! (VIDEO)

Planeta -

Na šokantnom video snimku zabeležen je trenutak kada su prodavca automobila lopovi zamalo ubili prethodno ga provozavši na haubi kola.

Početkom marta dna kupca su zamolila prodavca Moa Al-kaisija da im pokaže polovni BMW. On je pokrenuo motor kola daljinski, ali nije očekivao da će kupac pošto je seo u kola dati gas i krenuti pravo na njega.

Automobil se zabio u prodavca, oborivši ga na haubu. Potom je nekoliko minuta držao vetrobransko staklo dok je automobil prešao gotovo kilometar. "Lopov jee neprestano okretao automobil, levo i desno, pokušavajući da ga skine“, rekao je brat Al-Kaisija Mustafa, koji je vlasnik zastupništva, za London Free Press.

Sve su snimile nadzorne kamere, a Al-Kaisi je konačno dobio priliku da siđe sa haube kada je usporio i skrenuo u drugu ulicu, rekao je Mustafa za CBC Nevs.

"Počeo je da pada, a kad je pao, vidite, još uvek je u šoku, ustaje, terurajući se između automobila pokušavajući da ih zaustavi“, rekao je.

Drugi čovek koji je otišao da proveri BMV, koji je u salonu stigao Audijem, vidi se kako se juri iza ukradenog automobila i skoro ponovo udara u Al-Kaisija.

"Moe je u šoku. Poslednje što očekujete kada pokazujete automobil je da vas neko pregazi ', rekao je Mustafa.

KUrir.rs/Daily Mail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track