AKO BUDE TREBALO, SVE JE SAČUVANO I SAKRIVENO: Megan i Hari imaju dokaze da su vređani i zlostavljani u kraljevskoj porodici
Foto: Profimedia

DRAMA NA BRITANSKOM DVORU

AKO BUDE TREBALO, SVE JE SAČUVANO I SAKRIVENO: Megan i Hari imaju dokaze da su vređani i zlostavljani u kraljevskoj porodici

Planeta -

Unuk kraljice Elizabete Druge i njegova supruga poseduju mejlove i poruke na mobilnim telefonima koji potvrđuju njihove optužbe

Na ivici suza... Megan Markl, tokom intervjua
Na ivici suza... Megan Markl, tokom intervjuafoto: Profimedia

I dalje se ne smiruje bura posle intervjua koji je princ Hari sa suprugom Megan Markl dao Opri Vinfri, a prema najnovijim navodima, par koji je napustio britansku kraljevsku porodicu poseduje dokaze za bombastične optužbe koje je izneo tokom dvočasovnog razgovora sa američkom voditeljkom! Kako prenosi Dejli mejl, riđokosi unuk kraljice Elizabete Druge i njegova supruga, američka glumica čija je majka Afroamerikanka, imaju sačuvane mejlove i poruke na mobilnim telefonima koji su doveli do toga da napuste lagodan život na dvoru i presele se na američki kontinent.

Poznaju se 17 godina

Postojanje dokaza otkrila je Džanina Gavankar, bliska prijateljica Megan Markl.

" Da svima bude jasno, govorim u svoje ime, a ne u njihovo - rekla je ona na početku razgovora i nastavila:

Princ Vilijam: Nismo rasisti!

Britanska kraljevska porodica nije rasistička, izjavio je princ Vilijam i dodao da još uvek nije razgovarao s mlađim bratom, princom Harijem. - Nisam još razgovarao s njim, ali hoću - rekao je princ Vilijam na jednom događaju u Istočnom Londonu. Na pitanje da li je kraljevska porodica rasistička, princ Vilijam je odgovorio odrečno. - Mi nismo rasistička porodica - poručio je on.

- Poznajem Megan 17 godina i ona nije neko ko bi se olako igrao sa sudbinama ljudi. Ona ne bi zlostavljala ljude s kojima sarađuje. Ona i Hari su žrtve. Sigurna sam da će istina izaći na videlo. Oni imaju dovoljno dokaza za svoje optužbe. Mnogo je poruka na mobilnim telefonima i mejlova. Podsećamo, među najšokantnijim optužbama koje su izneli Hari i Megan nalazi se i to da ih je jedan stariji član kraljevske porodice pitao koje će boje kože biti njihova beba, kao i da je Megan savetovano da se primiri i da ne bruka porodicu kada se požalila da ima mentalnih problema i da razmišlja o samoubistvu.

Vanredno na dvoru

Tabloidi prenose da je na dvoru vanredno stanje. Kraljica je navodno rešena da do kraja istraži optužbe svog unuka i odlučila je da lično razgovara sa starijim članovima porodice kako bi se otkrilo ko ih je uvredio na rasnoj osnovi. Uz to, zaposlenima u Bakingemskoj palati strogo je zabranjeno da se oglašavaju posle skandala i da daju anonimne izjave medijima.

Princ Vilijam: Nismo rasisti! Britanska kraljevska porodica nije rasistička, izjavio je princ Vilijam i dodao da još uvek nije razgovarao s mlađim bratom, princom Harijem. - Nisam još razgovarao s njim, ali hoću - rekao je princ Vilijam na jednom događaju u Istočnom Londonu. Na pitanje da li je kraljevska porodica rasistička, princ Vilijam je odgovorio odrečno. - Mi nismo rasistička porodica - poručio je on.

Kurir/A.P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja