BEZ PARDONA Baptistička crkva izbacila iz svojih redova poremećenog vernika ubicu!
Foto: Printscreen YouTube

ISPRAVNA ODLUKA

BEZ PARDONA Baptistička crkva izbacila iz svojih redova poremećenog vernika ubicu!

Planeta -

Baptistička crkva iz predgrađa Atlante odlučila je da iz svojih redova izbaci Roberta Arona Longa (21), dugogodišnjeg posvećenog člana, koji je uhapšen zbog ubistva osam osoba!

Ubica dečjeg lica... Robert Aron Long
Ubica dečjeg lica... Robert Aron Longfoto: EPA/ CRISP COUNTY SHERIFF'S OFFICE

On je prošlog utorka izvršio masakr u tri salona za masažu, a šest njegovih žrtava su bile Azijke, što je pokrenulo talas protesta u prestonici Džordžije. Broj napada iz mržnje na osobe azijskog porekla povećan je u Americi od izbijanja pandemije jer pristalice teorija zavere veruju da su Kinezi odgovorni za širenje koronavirusa.

Kapetan policije Džej Bejker, rekao je kako je Long na ispitivanju u policiji rekako kako je "bio zavisan od seksa i da su saloni za masažu bili iskušenje koje je želeo da eliminiše". Prva baptistička crkva u Miltonu, predgrađu Atlante gde je Lond odrastao, potvrdila je da su on i njegova porodica bili posvećeni članovi:

- Ova nezamisliva i grozna ubistva direktno su u suprotnosti sa njegovim sopstvenim priznanjem vere u Isusa Hrista. osuđujemo zločin na najjači mogući način i duboko žalimo zbog bola koji je on naneo, navodi se u saopštenju crkve. Long je zadržan u pritvoru bez prava na kauciju i protiv njega je podignuta višestruka optužnica za ubistvo.

Kurir/A.P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track