ZBOG PLJUVANJA UHAPŠEN U TRGOVAČKOM CENTRU: Kanađanin se sukobio sa sunarodnikom bez maske, policija reagovala ekspresno!
Foto: AP Photo

ludilo

ZBOG PLJUVANJA UHAPŠEN U TRGOVAČKOM CENTRU: Kanađanin se sukobio sa sunarodnikom bez maske, policija reagovala ekspresno!

Planeta -

Policija u kanadskom gradu Barnabiju kažu da je muškarac uhapšen u tržnom centru u ponedeljak nakon što je navodno pljunuo u lice drugog čoveka.

Policajci kažu da su pozvani u Metropolis u Metrotaunu oko 11 sati da odgovore na izveštaje o napadu. Kada su stigli, policija je uhapsila 48-godišnjeg muškarca iz Zapadnog Vankuvera i optužila ga da nije nosio pokrivalo za lice.

„Burnabi RCMP su upoznati sa video zapisom koji kruži društvenim mrežama koji snima deo incidenta“, rekao je Bret Kaningam.

"Naši istražitelji prikupljaju dodatne dokaze i utvrdiće da li su optužbe za napad odgovarajuće."

Na video snimku se može videti agresivno sučeljavanje izvan tržnog centra. Vide se dva muškarca kako se viču - jedan bez maske.

Planinari kažu da je čovek koga su uhapsili pušten iz pritvora ubrzo, a istraga o napadu još uvek traje.

"Čelni službenici policija Burnabija i tim za sprovođenje zakona COVID nastavljaju da sprovode redovne patrole kroz preduzeća, uključujući i Metrotovn", rekao je poručnik Grejem.

"Ovaj incident je primer koliko brzo situacija može eskalirati. Ako naiđete na nekoga ko se ne pridržava zakona, kontaktirajte policiju i izbegavajte sukobe."

Kurir.rs/ctvnews

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja