U SPAVAĆOJ SOBI PRONAŠLA ČUDAN ŠAHT: Nije ni sanjala da se dole krije NUKLEARNO SKLONIŠTE! Evo šta je sve otkrila (VIDEO)
Foto: Youtube/Kaiyum

iznenađenje

U SPAVAĆOJ SOBI PRONAŠLA ČUDAN ŠAHT: Nije ni sanjala da se dole krije NUKLEARNO SKLONIŠTE! Evo šta je sve otkrila (VIDEO)

Planeta -

Dženifer Litl, iz Kalifornije, tokom premeštanja nameštaja u svojoj sobi otkrila je šaht koji vodi do bivšeg skloništa za bombe iz Hladnog rata.

Sklonište za bombe, izgrađeno 50-ih godina prošlog veka, imalo je čak spavaću sobu i ventilaciju.

Njen suprug je odlučio da se spusti dole kako bi sve istražio, a tada su ih uplašili ogromni pauci,

U jednom videu koji je Dženifer objavila na društvenoj mreži TikTok, rekla je: "Tu su dva kreveta na sprat, tu je i pisoar ako vam treba. Unutar skloništa je jako mračno i neuredno".

Kasnije je prikazala i ostavu za hranu.

"Nisam sigurna zašto su ga izgradili na ovaj način, morali biste da napustite sklonište da biste ušli u ostavu", rekla je.

Na početku je mislila da je sklonište za bombe bilo korišćeno tokom Drugog svetskog rata, ali kasnije je saznala da je kuća sagrađena tek 1951. godine, tako da zapravo se radi o skloništu za nuklearne bombe iz vremena Hladnog rata. Taj tip skloništa često se može pronaći na kalifornijskoj obali posebno na području središnje Kalifornije zbog njene izloženosti.

Bunker je ljude potpuno oduševio, a videozapisi su na Tik Toku stekli milione pregleda.

Kurir.rs/24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track