UČENIK DELIO KOLAČE SA KANABISOM DRUGARIMA U BRITANIJI: Deci pozlilo, roditelji osumnjičenog tvrde da mu je podmetnuto
Ilustracija, Foto: Profimedia

tuga

UČENIK DELIO KOLAČE SA KANABISOM DRUGARIMA U BRITANIJI: Deci pozlilo, roditelji osumnjičenog tvrde da mu je podmetnuto

Planeta -

Učenici iz Lestera u Britaniji i dalje se oporavljaju nakon što su prošle nedelje pojeli kekse prekrivene kanabisom

Policija i rukovodioci škole pokrenuli su istragu. Škola veruje da je jedan od učenika delio kolačiće od kanabisa u grupi svojih prijatelja. Međutim, roditelji jednog deteta veruju da su kolačići podmetnuti njihovom detetu.

"U suzama smo. Moje dete nije imalo pojma da kolačić sadrži kanabis. Moje dete je postalo sivo i osećalo se jako loše nakon što je pojelo keks. Dok smo bili u bolnici, sreli smo i druge roditelje. Čini se da su ove kolačiće dobijali u različito doba dana. Koliko znamo, učenik ih nije davao samo prijateljima, već i drugima", rekao je jedan od roditelja.

Ken Vernon, direktor škole koja je sada zatvorena zbog uskršnjih praznika, rekao je da škola sarađuje sa policijom kako bi utvrdila šta se tačno dogodilo.

"U četvrtak, 25. marta, učenik je u školu doneo domaće kolače i podelio ih malom broju svojih prijatelja u vreme ručka. Činilo se da ovi kolačići sadrže kanabis i učenicima koji su ih jeli pozlilo je. Izuzetno nam je drago čuti da su se svi oporavili", rekao je direktor škole, aprenosi Miror.

Kurir.rs/24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja