TRAGIČNA SMRT TROGODIŠNJAKA U BRITANJI: Hranio patke sa ivice kanala, jedan pogrešan korak je bio koban
Ilustracija, Foto: Profimedia / Glyn KIRK / AFP

tuga

TRAGIČNA SMRT TROGODIŠNJAKA U BRITANJI: Hranio patke sa ivice kanala, jedan pogrešan korak je bio koban

Planeta -

Dilan Majls, trogodišnji dečak, hranio je patke i labudove u kanalu u parku u Njuberiju, u Engleskoj, 13. marta sa majkom Šili. Okliznuo je na ivici kanala i pao u vodu, gde ga je brana povukla ispod površine. Njegova majka je odmah skočila za njim da ga spasi, ali i nju je povukla brana.

Prolaznici su pozvali pomoć i spasili majku iz kanala, ali mali Dilan nije imao šanse. Posle nekog vremena pronašli su dečaka koji je prevezen u najbliži bolnički centar, gde je, na nesreću, preminuo od utapanja.

Portparol Trast kanala, koji je vlasnik područja na kojem se incident dogodio, rekao je za Miror: „Šokirani smo i duboko tužni zbog tragičnog gubitka života trogodišnjeg deteta u reci Kenet u Njuburiju. Naše misli su sa porodicom u ovo neverovatno tužno vreme. Pomoći ćemo policiji na bilo koji način u njihovoj istrazi “.

"Trenutno još ne znamo sve detalje i okolnosti koje su dovele do tako tragične smrti. Biće važno raditi sa policijom i drugima kako bismo u potpunosti razumeli okolnosti tog događaja i kako sprečiti takve tragedije u budućnosti ," dodao je on.

Kurir.rs/Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track