LOPOV PROVALIO U RESTORAN U POTRAZI ZA NOVCEM: Vlasnik prvo bio besan, a onda mu je ponudio nešto što nikom ne bi palo na pamet!
Foto: Youtube/FOX59 News

neobična odluka

LOPOV PROVALIO U RESTORAN U POTRAZI ZA NOVCEM: Vlasnik prvo bio besan, a onda mu je ponudio nešto što nikom ne bi palo na pamet!

Planeta -

Kris Volas, vlasnik restorana u Ogasti u američkoj Džordžiji, odlučio se na neobičan potez nakon što je jedan muškarac provalio u njegov ugostiteljski objekat.

Naime, odlučio je da lopovu ponudi posao. Bilo je 4 ujutru na Veliku subotu (po gregorijanskom kalendaru), a takođe i Volasov 45. rođendan, kada je maskirani provalnik ciglom razbio staklo njegovog gril restorana što su snimile i nadzorne kamere.

Otvorio je kasu pokušavajući da utvrdi koliko novca se unutra nalazi.

Kris Volas, vlasnik restorana
Kris Volas, vlasnik restorana foto: Youtube/FOX59 News

"Posle 45 sekundi, otišao je... novac je ostao netaknut", rekao je Volas.

Iako je u prvi mah bio ljut, Volas se odlučio na drugačiji pristup, u duhu praznika.

"Jedino što smo dobili je šteta i frustracija. Probudili smo se u pola noći, pa smo morali da sve pospremimo. Ali sam shvatio, kao lopov - ovaj tip nije uradio dobar posao, sigurno postoji neka druga stvar kojom bi mogao da se bavi", rekao je vlasnik restorana koji je potom na Fejsbuku ostavio broj telefona kako bi se lopov javio ukoliko želi posao, prenosi Mirror.

Iako još nije stupio u kontakt sa "kriminalcem", Volas se nada da će uspeti da mu ponudi radno mesto i time makar prekine njegove razbojničke aktivnosti.

"Možda nikada nije imao šansu, možda je uvek imao problema u životu. Ali, bio je praznik tog vikenda, pa sam pomislio - zar ne bi ovo bila bolja ideja", zaključio je Volas.

Podsetimo, još jedna nesvakidašnja situacija se dogodila u jednom američkom restoranu. Policija u Memfisu tragala je za besnom mušterijom fast fud restorana "Burger king" nakon što je žena, kojoj je dosadilo da čeka narudžbinu, izbadila pištolj i zapucala po osoblju.

Kako prenose lokalni mediji, žena se posvađala sa zaposlenima u Burger kingu, izvadila pištolj, nagnula se kroz prozor za narudžbine i zapucala. Navodno je bila ljuta jer je predugo čekala narudžbinu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track