NE PITAJ AKO NE ŽELIŠ DA ČUJEŠ ODGOVOR: Ilon Mask ovako odgovorio na pitanje da li je vanzemaljac
Foto: EPA/HANNIBAL HANSCHKE / POOL

OČIGLEDNO

NE PITAJ AKO NE ŽELIŠ DA ČUJEŠ ODGOVOR: Ilon Mask ovako odgovorio na pitanje da li je vanzemaljac

Planeta -

Milijarder i osnivač Tesle i SpaceX-a, Ilon Mask, poznat je po svojim bizarnim komentarima na društvenim mrežama, ali je mahom bio skeptičan kada su u pitanju svedočenja ljudi koji tvrde da su videli "male zelene".

Međutim, Mask je početkom nedelje poručio preko Tvitera da Zemlja nije ravna i da u njenom središtu živi Donki King (Kralj Magarac).

Njegov post je momentalno inspirisao pratioce da ga pitaju da li je možda on vanzemaljac na šta im je on odgovorio "očigledno".

Za sada nije jasno da li je tajkun pogrešno napisao ime Donki Konga, lika iz popularne video igrice ili je stvarno mislio na Kralja Magarca, što je naslov jednog izuzetno popularnog pakistanskog filma.

Maskov tvit izazvao je niz komičnih reakcija i memova. Neko ga je čak pitao da li su on i osnivač Fejsbuka Mark Cukerberg sa iste planete, aludirajući na raniju internet šalu da je Cukerberg vanzemaljac ili kiborg.

Mask će postati Marsovac kada i ako stigne do Marsa, što mu je cilj zbog kog je i pre više godina osnovao kompaniju SpaceX koja razvija vozilo koje će moći da prebaci ljude na Crvenu planetu. Vozilo može da leti, ali ima problema sa sletanjem i poslednja četiri testa završena su prilično neuspešno.

Kurir.rs/Sputnik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track