Najnovije vesti

MALO ME JE GRICNULA ZA UVO ALI SAM DOBRO: Džinovski piton ugrizao instruktora fitnesa za uvo dok je vežbao sa njim VIDEO
Foto: Printscreen/Instagram/elevation_fitnessuk

to je bolelo

MALO ME JE GRICNULA ZA UVO ALI SAM DOBRO: Džinovski piton ugrizao instruktora fitnesa za uvo dok je vežbao sa njim VIDEO

Planeta

Instruktor fitnesa iz Londona prvi put je uživo video pravu zmiju. I sada će zauvek zapamtiti taj dan

Instruktora fitnesa Lenija Mekajnda ugrizla je zmija dok je snimao promo video vežbanja na otvorenom u Londonu.

Šef teretane u Hejsu, već neko vreme objavljuje snimke vežbi na otvorenom, a u najnovijem je uključio je i ogromnog pitona težine 25 kilograma koga je pozajmio od prijatelja kako bi svojim sugrađanima pokazao da mogu da vežbaju "bilo kada, bilo gde".

Dok je snimao uvodni segment za Instagram, piton LV, koji mu je bio omotan oko vrata, ugrizao ga je za uvo. Leni je vrisnuo od šoka.

"Nisam bio zadovoljan snimljenim, pa sam hteo da ponovimo. Mora da me zmija čula i pomislila: 'Ne sviđa mi se, ja sam zmija po prirodi, sada ću ti pokazati", rekao je Mekajnd Ivning Standardu.

Ugrizla me trenutak nakon što sam izjavio da je ona jedina zmija kojoj verujem. Nije me bolelo, dobro sam. Malo me gricnula za uvo, imam malu povredu, ali sve je u redu. Bio sam u šoku jer sam snimajući video potpuno zaboravio da imam zmiju oko vrata, dodao je on.

Britanskom listu je rekao i da je tog dana prvi put u životu vidio zmiju. "Odmah sam morao da je stavim oko vrata. Nekih 20 sekundi sam se psihički pripremao za to. Sada me ljudi na ulici prepoznaju kao 'tipa koji vežba sa zmijom' i govore mi da sam ih motivirsao", rekao je on.

Dobro sam i sledećeg dana sam prvi put u životu uzjahao konja, rekao je 28-godišnji fitnes instruktor poznat po bizarnim i simpatičnim snimcima vežbi na pijaci u Portobelu, u metrou, pored kamiona sa sladoledom...

Kaže da je u vreme pandemije koronavirusa pokušao da bude kreativan i razmišlja drugačije. "Hteo sam svima da pokažem da ne moraju da idu u teretanu i da mogu da vežbaju bilo kada i bilo gde", rekao je on.

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...