NEPRISTOJNA PONUDA PRINCU ENDRUU ZBOG SARADNJE SA MILIJARDEROM PEDOFILOM: Zašto je odlazak Hari i Megan postao najvažniji događaj!
Foto: Printscreen/Youtube, EPA/David Mariuz

kanadski novinar otkriva

NEPRISTOJNA PONUDA PRINCU ENDRUU ZBOG SARADNJE SA MILIJARDEROM PEDOFILOM: Zašto je odlazak Hari i Megan postao najvažniji događaj!

Planeta -

Novinar Jen Halperin ponudio je britanskom princu Endruu pet miliona funti (ili oko 7 miliona USD) „da reši bilo kakve dileme i da prođe test na poligrafu".

Halperin je rekao da bi želeo da "protrese" 61-godišnjeg princa, posebno zbog navoda tužiteljke milijardera pepdofila Džefrija Epstajna , posebno onih koji se odnose na njeno nasilno odvođenje iz SAD-a u Veliku Britaniju kada je imala svega 17 godina. ., da biste imala seks sa članom kraljevske porodice.

Kanadski novinar spekulisao je u svojoj najnovijoj knjizi Kontroverza: seks, laž, prljavi novac da je britanska kraljevska porodica namerno dovela otuđenog princa Harija i njegovu američku suprugu Meghan Markl u centar pažnje u pokušaju da skrene pažnju sa Endrua ."Dajem mu priliku da konačno očisti svoje ime", rekao je o svojoj velikodušnoj ponudi kraljičinom drugom sinu.

Tvrdi da ima obećani novac, insistirajući da je "deo globalne investicione grupe za zaustavljanje trgovine decom".

Halperinova knjiga govori o Endruu kao „seksualnom zavisniku" i „hrabrom ljubavniku", misleći na žene koje tvrde da su spavale sa princem."Jedna od Endruovih bivših ljubavnica rekla je da je imala zavisnost od seksa jer je uvek bila druga nakon princa Čarlsa. Uporedio je svoj odnos sa svojim bratom, sa Vilijamom i Harijem ", napisao je Halperin. Rekao je da dok je Vilijam odavno stekao reputaciju „kraljevskog materijala, baš kao i Čarls", Hari i Endru „su bili loši momci"."Tada smo to jednostavno primetili. Nije privlačio pažnju; učinilo je da se oseća posebno kada je ove lepe žene stavio u svoj krevet ", objasnio je novinar.

Obraćajući se navodima da je Endru spavao sa maloletnim devojkama, pored nepristojnih dela koja je tražio Epstajn, Halperin ih je otpustio rekavši da nema dokaza da nisu starije od 18 godina.

Ipak, „nema sumnje da je Epstajn obezbedio devojke Endruu, i zato su bile prijateljice", rezimirao je Halperin.

Krajem 2019. godine princ Endru objavio je javno saopštenje, rekavši da će biti spreman da pomogne američkim policijskim vlastima u istrazi navoda o seksualnoj trgovini Epstajna i njegovih saradnika. Sa svoje strane, energično je negirao navode koje je gurala optužnica, rekavši da se ono o čemu je ona govorila nikada nije dogodilo.

Uprkos njegovoj izraženoj spremnosti da sarađuje sa saveznom istragom zbog njegovih navodnih veza sa Epstajnom, agenti FBI-a i savezni tužioci u Njujorku rekli su da njegov pravni tim nije odgovorio na njihov upit. Krajem januara 2020. američki advokat na Menhetnu Džefri S. Berman pozvao je princa zbog kršenja njegove obaveze, rekavši da „nije hteo da sarađuje".

Kurir.rs/Logicno

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track