OVAKVOM PRIZORU NA ZUMU SE NIKO NIJE NADAO: Sestra pacijentu dala injekciju u zadnjicu tokom onlajn saslušanja FOTO
Ilustracija, Foto: EPA/Zoltan Mathe

terete je za krađu

OVAKVOM PRIZORU NA ZUMU SE NIKO NIJE NADAO: Sestra pacijentu dala injekciju u zadnjicu tokom onlajn saslušanja FOTO

Planeta -

Zbog pandemije korona virusa i sudstvo je moralo da pređe na onlajn režim rada, pa se tako mnoga saslušanja i ročišta održavaju preko aplikacije Zum.

Naravno, bilo je i mnogih gafova i zanimljivih scena što je dokazala i medicinska sestra Niurka Aguero koja nije htela da gubi vreme pa je u prenosu uživo moglo da se vidi kako jednom pacijentu daje injekciju u zadnjicu.

Aguero je čekala da se pojavi pred 11. Okružnim sudom u Floridi u "virtuelnoj sudnici", ali je bila u punoj opremi, i nastavila je normalno da prima pacijente.

Inače, medicinsku sestru terete za krađu trećeg stepena, što se na Floridi odnosi na bilo koju robu vrednosti između 300 i 20.000 dolara.

Podsetimo, jednom prilikom se i plastični hirurg iz Kalifornije, Skot Grin, javio sudiji preko Zuma, i to dok je operisao pacijenta.

Dr Skot Green je trebalo da se uključi u onlajn saslušanje putem Zuma, koje se ticalo saobraćajnog prekršaja, međutim, jasno se videlo da je u hirurškoj opremi i u operacionoj sali.

Čak se čulo zujanje medicinskih uređaja.

Ipak, advokat iz Teksasa Ron Ponton je bio taj koji je nasmejao mnoge širom sveta jer nije tačno znao kako se koristi Zum, pa se na ekranu pojavio kao mače.

Na kraju je mislio da mora da ubedi sudiju da je on stvarno ljudsko biće.

"Uživo sam. Ja nisam mačka", rekao je Ponton.

"Vidim to", odgovorio je sudija.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track