POLITIČAR PIPKAO SARADNICU TOKOM SASTANKA Sve se videlo preko Zuma, a onda je pokušao da se izvuče na najgluplji način
Foto: Youtube/Press Azerbaijan

skandal trese azerbejdžan

POLITIČAR PIPKAO SARADNICU TOKOM SASTANKA Sve se videlo preko Zuma, a onda je pokušao da se izvuče na najgluplji način

Planeta -

Vremešni političar Husejnbala Mirelemov (75) iz Azerbejdžana uhvaćen je kako u kabinetu asistentkinju dira po zadnjici, tokom jedne video-konferencije koja se održavala preko Zuma.

Kako se navodi, asistentkinja je inače prijateljica njegove supruge koja ju je tu i zaposlila.

Kao što se može videti, saradnica se sagla da bi uzela neka dokumenta, a Mirelemov se potom okrenuo i dodirivao joj zadnjicu. Žena se nasmejala, ali kada je videla da je kamera uključena na kompjuteru, nije joj bilo svejedno.

Mirelemov je prvo izjavio da je snimak čista laž, odnosno, montaža, a onda se predomislio, pa je poručio da su se samo malo šalili, kao i da "nije lud" da vara suprugu s njenom prijateljicom, a naročito ne pred kamerama.

Husejnbala Mirelemov se vladajućoj stranci Novog Azerbejdžana pridružio još davne 1992. godine, a od 2008. obavlja i dužnost predsednika stranke za okrug Katai.

U više navrata je bio izabran u Nacionalnu skupštinu, a na poslednjem kongresu je uvršten u Veće veterana. Samim tim, odavno je poznat u narodu, ali ne i kao seksualni predator.

Vladajuća stranka najavila je da će na sledećem sastanku govoriti o ovom skandalu i najverovatnije smeniti čoveka sa svih pozicija i iz same stranke.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track