BIZARNA CEREMONIJA: Žena organizovala probu sopstvene sahrane, satima ležala u mrtvačkom kovčegu i gledala narikače VIDEO
Foto: Printscreen/YouTube

toplo i samotno

BIZARNA CEREMONIJA: Žena organizovala probu sopstvene sahrane, satima ležala u mrtvačkom kovčegu i gledala narikače VIDEO

Planeta -

Majra Alonzo (59) iz Dominikanske republike satima je ležala u mrtvačkom kovčegu na probi sopstvene sahrane u Santijagu i gledala porodicu i prijatelje kako se "opraštaju" od nje.

Alonzo je na sahranu stigla mrtvačkim kolima, obučena od glave do pete u belo i procela sate u kovčegu koji je rentirala za taj dan. Nosila je i venac od sveća i sve vreme je držala vatu u nosu kako bi što više ličila na leš.

"Sahrana" je koštala 710 dolara, prenose lokalni mediji i taj novac je otišao na kovčeg i osveženje za zvanice od kojih su neki uspevali da odglume tugu, dok su se drugi smejali i fotografisali bizarnu scenu.

Alonzo je dominikanskom sajtu Listin Diario rekla da je sahrana bila ostvarenje njenog sna i zahvalila se svima što su joj pomogli da je organizuje.

Istovremeno je obavestila najmilije da ne namerava da umre uskoro.

"Ako umrem sutra, ne morate ništa da radite jer sam sve to već videla dok sam bila živa", rekla je ona i objasnila da joj je u kovčegu bili vruće i da se osećala usamljeno.

Iako su je mnogi na društvenim mrežama kritikovali što vežba sahranu u trenutku kada se svet bori sa pandemijom koronavirusa, Alonzo je objasnila da ju je upravo pandemija inspirisala da proslavi život lažnom sahranom.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track