Najnovije vesti

VANZEMALJCI? NE MOGU DA VAM KAŽEM UŽIVO NA TV: Bivši američki predsednik Barak Obama potvrdio postojanje NLO (VIDEO)
Foto: Youtube/The Late Show with Stephen Colbert

potvrđeno

VANZEMALJCI? NE MOGU DA VAM KAŽEM UŽIVO NA TV: Bivši američki predsednik Barak Obama potvrdio postojanje NLO (VIDEO)

Planeta

Da li bivši predsednik SAD zna šta se zaista događa u Oblasti 51, američkoj vojnoj bazi u kojoj se, kako se sumnja, vrše ispitivanja nad vanzemaljskim letelicama i bićima?

Bivši američki predsednik Barak Obama rekao je, gostujući onlajn u emisiji Džejmsa Kordena "The Late Late Show", da postoje neke stvari o vanzemaljcima koje on jednostavno "ne može da podeli sa javnošću".

Iako nije govorio o detaljima, Obama je otkrio da je, kada je stupio na funkciju 2009. godine, pitao da li postoji tajna laboratorija koja skriva informacije o vanzemaljcima za koju bi on trebalo da zna.

Razgovarajući sa voditeljem, Obama je rekao: "Kada su vanzemaljci u pitanju, neke stvari jednostavno ne mogu da vam kažem u programu".

Potom je nastavio: "Kada sam došao u kancelariju, pitao sam da li negde postoji laboratorija u kojoj držimo primerke vanzemaljaca i svemirski brod. Oni su malo istraživali i odgovor je - ne, ali ono što je zaista tačno, sada sam ozbiljan, jeste da postoje snimci i zapisi objekata na nebu za koje ne znamo tačno šta su. Ne možemo da objasnimo kako su se kretali, nije nam jasna njihova putanja i ne shvatamo obrazac njihovog ponašanja".

On je dodao da postoje ljudi koji ozbiljno istražuju ta zapažanja, ali da on, nažalost, nema šta da prijavi u vezi sa tim.

Obamino "otkriće" usledilo je dan nakon što se pojavio snimak navodnog NLO-a kako proleće pored američkog broda u blizini San Dijega i nestaje u moru.

I bivši poručnik američke mornarice Rajan Grejvs pričao je o svojim navodnim susretima sa misterioznim objektima, navevši da je zajedno sa drugim pilotima njegove borbene eskadrile F/A-18 uočio je "čudne, neidentifikovane objekte“ u vazdušnom prostoru jugoistočno od Virdžinija biča i to se dešavalo skoro svakog dana, tokom dve godine, počevši od 2015. godine.

Kurir.rs/K.P.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja