INFLUENSER SNIMIO SVOJE SAMOUBISTVO POSLE POTERE: Oteo devojku i 2 dana je seksualno zlostavljao, plakao da mrzi svoj život VIDEO
Foto: Printscreen/Instagram

tužno

INFLUENSER SNIMIO SVOJE SAMOUBISTVO POSLE POTERE: Oteo devojku i 2 dana je seksualno zlostavljao, plakao da mrzi svoj život VIDEO

Planeta -

Insluenser Angel Hernandez Grado, na Instagramu poznat kao S2K Wya, snimio je svoje samoubistvo posle policijske potere i kidnapovanja devojke.

Grado, automobilski influenser sa više od 50.000 pratilaca, ubio se kada ga je posle jednočasovne potere, policija opkolila na autoputu u blizini San Dijega.

Policija je jurila 28-godišnjaka nakon što ga je njegova 25-godišnja devojka prijavila da ju je dva dana držao zarobljenu u njihovom stanu u San Dijegu. Devojka je konalno uspela da pobegne kada je Grado izašao iz stana.

Ona je policiji ispričala da ju je Grado vezao, seksualno zlostavljao, davio i udario po glavi sekirom. Devojka je rekla i da joj je Grado rekao da će kupiti pištolj i da je pretio da će se ubiti ako pozove policiju.

Nekoliko sati kasnije, policija je primetila Gradov beli BMW X5 na autoputu i pokušala da ga zaustavi. Kada je on odbio da stane, jurili su ga ulicama grada sve dok ga konačno nisu zaustavili i opkolili.

Grado je strimovao policijsku poteru i na snimku je mahao pištoljem i plakao i govorio kako voli svog sina dok su policijski helikopteri kružili iznad njega.

"Nisam slabić. Samo je**no mrzim svoj život, brate. Toliko sam umoran od ovog je**nog života, je**š policiju", rekao je u jednom trenutku.

Policija je sat vremena pokušavala da ga ubedi da se preda, ali uzalud. Grado je pucao sebi u glavu i preminuo.

Njegova devojka prebačena je u bolnicu sa slomljenim rebrima i modricama po telu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja