DŽESIKA, U PROGRAMU SMO: Kada sukob koleginica postane viralan VIDEO
Foto: Printscreen/YouTube

UPS!

DŽESIKA, U PROGRAMU SMO: Kada sukob koleginica postane viralan VIDEO

Planeta -

Dve prezenterke namibijske nacilnalne televizije postale su internet zvezde posle užasno neprijatnog sukoba koji se odigrao pred kamerama.

Sukob je počeo kada je voditeljka Elmari Kapunda prepustila koleginici Džesiki Kaimu sportski deo vesti.

Kapunda je počela da objavljuje segment kada ju je Kaimu prekinula: Ne, nećeš to da radiš. Samo ćeš me predstaviti i reči "preuzmi"!

"Džesika, u programu smo", odgovorila je Kapunda posle čega je usledila neprijatna tišina koja je konačno prekinuta kada su iz montaže ekran prekrili grafikom TV stanice i tako spasili i voditeljke i gledaoce mučenja.

Na žalost Kapunde i Kaimu, jedan tviter korisnik ih je snimio i njihova svađa je u vrlo kratkom roku postala viralna. Toliko viralna da su čak i prezenterke jednog južnoafričkog njuz programa odglumile njihovu svađu.

Predsedavajući namibijskog javnog servisa NBC Lazarus Džejkobs rekao je CNN-u da je sportskoj prezenterki zakazala bubica u uhu i da nije znala da je u programu. "Ono što su ljudi čuli i videli je nešto što bi trebalo da se događa iza scene", rekao je on.

Uprkos izvinjenju, fraza "Džesika, u programu smo" postala je viralna na afričkom kontinentu a mnogi su počeli da biraju strane u sukobu.

"Ko je pogrešio tog 'Džesika, u programu smo' dana?", jedan tviteraš je zamislio pitanje koje će se za dvadeset godina pojaviti na testu istorije Namibije.

"Konačno, Namibija ima poznatu ličnost i ime joj je Džesika", dodao je drugi. Džejkobs, pak, tvrdi da nema nikakvog sukoba i da su dve prezenterke dobre koleginice koje su se kasnije, opet uživo, slatko nasmejale gafu.

"Kada shvatite da ste u programu i da ste rekli nešto neprikladno, vi se bukvalno zaledite", objasnio je Džejkobs i rekao da će novinarke proći obuku nastupa uživo ali je odbacio izveštaje lokalnih medija da će ostati bez posla.

"Lično sam razgovarao sa obe dame i uverio ih da im posao nije ugrožen. Ovo je greška koja je mogla svakom da se dogodi", rekao je on.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track