SILOVAO, UDARAO PESNICAMA, PA IZBO NOŽEM AMERIKANKU Rus priznao jeziv zločin! FOTO
Foto: Printscreen YT/ NNRU Нижний Новгород

ostavio je da umre u šumi

SILOVAO, UDARAO PESNICAMA, PA IZBO NOŽEM AMERIKANKU Rus priznao jeziv zločin! FOTO

Planeta -

Bivši osuđenik sa istorijom nasilnih seksualnih zločina pojavio se na ruskom sudu pod optužbom da je ubio bivšu pripadnicu američke mornarice Ketrin Siro, koja je ušla u njegov automobil prošle nedelje u žurbi da stigne na kliniku u Nižnjem Novgorodu.

Poslenju poruku koju je Ketrin poslala majci je da se nada da je neće oteti.

Aleksandar Popov (43) uslikan je u sudnici kako nosi maskirnu majicu kratkih rukava u subotu kasno popodne nakon što je tog dana pronađeno telo 34-godišnje Amerikanke u šumi. Popov je optužen za silovanje i ubistvo, nakon što je priznao ovaj zločin.

Popov, kako prenosi “Njujork post”, ima poduži dosije na kojem se nalaze presude za silovanje i seksualni napad, kao i huliganstvo i pljačka.

0616921087, devojka, ubijena, Ketrin Siro
foto: Valeria Alexandrova / East2West News / Profimedia

Ketrin Siro, koja se u Rusiju preselila iz Kalifornije 2019. da uči pravo na Univerzitetu Lobačevski, nestala je u utorak uveče. U žurbi je prihvatila da uđe u auto sa strancem umesto da sačeka “Uber”.

Popov je rekao istražiteljima da ju je odvezao u šumu van Nižnjeg Novgoroda, gde ju je silovao i udarao pesnicama. Potom ju je ubo nožem tri puta i “ostavio da umre u šumi” van predgrađa Bor u kojem je živela.

Popovu je određen pritvor od dva meseca, a preti mu doživotna robija.

Kurir.rs/NYpost.com/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja