HOROR NA FLORIDI: Dve devojčice nađene MRTVE u kanalu u par sati razmaka! Meštani prestravljeni! Desetine istražitelja na terenu!
Foto: Youtube prtscr / NBC News

Loderhil

HOROR NA FLORIDI: Dve devojčice nađene MRTVE u kanalu u par sati razmaka! Meštani prestravljeni! Desetine istražitelja na terenu!

Planeta -

Tela dve devojčice pronađena su u kanalu na Floridi, a policija radi na njihovoj identifikaciji.

Policija je prvo u utorak primila dojavu o telu koje pluta u kanalu u mestu Loderhil, saopštio je danas za ABC News policajac Majkl Santijago iz policijske stanice Loderdejl.

Pripadnici policije su na tom mestu pronašli telo devojčice mlađe od 13 godina.

Vlasti pokušavaju da utvrde da li je pronadena devojčica živela na tom području, ali se za sada niko nije javio s informacijama, rekao je Santijago.

Policija je sinoć primila još jednu dojavu, o telu druge devojčice, otprilike iste starosti, a njeno telo je pronašla u istom kanalu, ali severnije.

Za sada nisu poznati uzroci smrti devojčica, rekao je Santijago i dodao da niko nije prijavio njihov nestanak. On je dodao da je istraga o nestalima prerasla u istragu o ubistvu i dodao da su tela devojčica u vodi provela već "neko vreme".

Jedna od devojčica je bila afroameričkog porekla, a na sebi je imala teksas šorc i sivu majicu sa slovima aduginih boja. n anogamaa nije imala obuću.Devojčica je bila starosti između 10 i 13 godina, rekli su iz policije.

Drga devojčica, kako navode, nije imala više od 12 godina.

Kurir.rs / Tanjug, Foto: Youtube prtscr / NBC 6

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track