PROSLAVA 4. JULA KRENULA NAOPAKO: Istovarali vatromet na plaži, a onda je usledila nekontrolisana eksplozija i fijuci! VIDEO
Foto: Printscreen Twitter/CNN

Gust dim prekrio plažu

PROSLAVA 4. JULA KRENULA NAOPAKO: Istovarali vatromet na plaži, a onda je usledila nekontrolisana eksplozija i fijuci! VIDEO

Planeta -

Zaposleni u kompaniji za vatromete povređeni su prilikom proslave Dana nezavisnosti SAD 4. jula kada je vatromet koji su pripremali slučajno eksplodirao i to pred očima goime posetilaca koji su kako piše CNN mislili da se zapalio jedan parkirani automobil.

Vatrogasna služba Ocean Citi saopštili su da su misli da gori automobil, a kad su stigli videli su vatromet koji je nekontrolisano eksplodirao.

Lakše povređeni radnici odbili su prevoz do lokalne bolnice, a prava sreća je što nijedan posetilac na plaži koji je prisustvovao proslavi nije povređen.

Predpostavlja se da je do eksplozije došlo prilikom istovara vatrometa iz kamioneta, a bezbednosna zona oko mesta odkale je vatromet trebao da bude ispaljen, kao i bezbednosni protokoli bili su od velike pomoći jer su oni sprečili da u ovoj eksploziji bude povređenih još više, pre svega posetilaca.

Portparol korporacije Starfire, kompanije odgovorne za upravljanje vatrometom na ovoj proslavi za CNN je rekao da se istražuju uzroci eksplozije.

„Korporacija Starfire se oseća užasno zbog onoga što se dogodilo i zahvalni smo vatrogasnoj službi Ocean Citi i svim ostalim agencijama koje su danas pomogle“, rekao je portparol za CNN.

Svi oni koji su trebali da upravljaju vatrometom bili su dobro obučeni, licencirani i pratili su protokole prilikom upravljanja vatrometom, rekli su u kompaniji.

Zbogo ovog inicidenta sve proslave u koje je uključen i vatromet su iz bezbednosnih razloga otkazane..

Kurir.rs/CNN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja